CANLI| Samsunspor- Çaykur Rizespor maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
23.02.2024 - 16:13 | Son Güncellenme: 23.02.2024 - 16:16

Trendyol Süper Lig 27. hafta açılış maçında Samsunspor kendi sahasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

CANLI| Samsunspor- Çaykur Rizespor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Samsunspor Çaykur Rizespor maçı, iki takımın 48'inci mücadelesi olacak. 36 puanla ligin 6'ncı sırasında yer alan Çaykur Rizespor, 30 puanla 12'nci sırada konumlanan Samsunspor ile mücadele edecek. İşte zorlu maça dair detaylar...

Samsunspor-Çaykur Rizespor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 27'nci hafta mücadelesinde Samsunspor, Çaykur Rizespor'u konuk edecek. 23 Şubat Cuma günü saat 20.00'da oynanacak mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

20. randevu

Çaykur Rizespor ile Samsunspor, bugüne kadar Süper Lig’de 19 kez rakip oldu. Söz konusu maçlarda yeşil-mavililer 5 galibiyet alırken, Samsunspor ise 8 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki ekip arasındaki 6 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Rizespor 12 gol atarken, Samsunspor ise 17 gol kaydetti. Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka 1-0 Çaykur Rizespor üstünlüğüyle sona erdi.

Murat Erdoğan düdük çalacak

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Gökhan Barcın ve Ali Can Alp yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

Senin için hazırladığımız haberler