Carlos Vinicius: "Şampiyon olacağımıza inanıyorum"

İsa Kethüda
17.03.2024 - 18:31 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 18:54

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı mağlup ettiği karşılaşma sonrası yıldız oyuncu Carlos Vinicius açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Carlos Vinicius: "Şampiyon olacağımıza inanıyorum"

AJANSSPOR-HABER

Trendol Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile deplasmanda oynarken, sarı-kırmızılıların galibiyet golü Brezilyalı futbolcu Carlos Vinicius’tan geldi. 

Vinicius attı, Galatasaray kazandı

Müsabakanın 90. dakikasında ceza sahası içinde Mauro Icardi’nin vuruşunda direkten dönen topu kale önünde alan Vinicius düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 4-3’e getirdi.

Süper Lig'deki ilk golü

28 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’de ilk gol sevincini yaşadı. Brezilyalı futbolcunu 1 de Türkiye Kupası’nda golü bulunuyor. Mücaeledeleye yedeklerde başlayan Carlos Vinicius, 89. dakikada Dries Mertens’in yerine oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Dries Mertens: "İyi bir karakterimiz var"
Habere Git

"Çok mutluyum takıma yardımcı olabildim"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Carlos Vinicius, "Çok mutluyum takıma yardımcı olabildim. Oyuncularımız yüksek kaliteli. Bu puanlar çok önemli. Bu puanlar sayesinde de şampiyonluğun geleceğine inanıyoruz. Galatasaray çok büyük bir takım. Kadromuzda kaliteli oyuncular. Maç maç gideceğiz. Elimizden geleni yaparsak şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi. 

Galibiyet 3’lüsü Carlos Vinicius’tan

Maçın ardından sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, büyük sevinç yaşadı ve taraftarların yanına giderek galibiyeti kutladı. Müsabakada galibiyet golünü kaydeden Brezilyalı futbolcu Carlos Vinicius da sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.

Senin için hazırladığımız haberler