Cengiz Ünder'den Hatayspor maçı sonrası açıklama

Akın Ungan
02.03.2024 - 21:14 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 21:54

Son dakika | Süper Lig'de Hatayspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe'de 2'inci golün sahibi Cengiz Ünder maçın ardından açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Cengiz Ünder'den Hatayspor maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sarı-Lacivertliler 2-0 kazanmayı başardı. Maçın 2'inci golünü atan Cengiz Ünder, mücadelenin ardından açıklamada bulundu.

"Kariyer rekorumu rahat geçerim"

Son zamanlarda performansıyla eleştirilen Cengiz Ünder attığı golün ardından kulağını işaret ederek tepki gösterdi. Bu sezon 9 gol, 3 asist kaydeden Cengiz Ünder, 13 gollü kariyer sezonunu geçebileceğini söyledi. Milli futbolcu, "Kariyer rekorumu rahat geçerim. Sakatlık dönüşü benim için zor oldu. Şimdiden 9 gol oldu. Bugün de pozisyonlara girdim, daha da atabilirdim ama sorun yok" dedi.

"Bugünkü golün aynısını Ankaragücü maçında kaçırdım"

Cengiz Ünder, "Kendimi iyi hissediyorum. Her zaman işime odaklanıyorum. Bugünkü attığım golün aynısını Türkiye Kupası'nda Ankaragücü maçında yakaladım, orada kaçırdım. Tadic çok güzel ortalar kesiyor. Her zaman atabileceğime inanıyorum. Kendime güveniyorum. Daha önümüzde 10 maç var. Tekrardan gollerimi göstereceğim" dedi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: "Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler