Cenk Tosun’dan Konyaspor maçı sonrası Galatasaray derbisi sözleri

Orhan Gülek
28.02.2024 - 23:06 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 23:12

Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Beşiktaş'ta takımının ikinci golünü atan Cenk Tosun, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Cenk Tosun’dan Konyaspor maçı sonrası Galatasaray derbisi sözleri

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Beşiktaş evinde Tümosan Konyaspor'u ağırladı. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlı ekip 2-0 kazandı. Beşiktaş'ta goller 32. dakikada Salih Uçan ve 58. dakikada Cenk Tosun'dan geldi.

Karşılaşma sonrası Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

"Sezon başından beri kupayı hedefliyorduk"

Hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu dile getiren Tosun,"Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Derbiden önce bizim için önemliydi. Kupayı almayı amaçlıyorduk, o doğrultuda devam ediyoruz. Finale kalmak, kupayı kaldırmak istiyoruz" dedi.

Tosun'dan Galatasaray sözleri

Galatasaray derbisi hakkında konuşan Cenk, "Hafta sonu önemli bir derbi var. Bu maçı çok çabuk unutup, o maça hazır olmak istiyoruz. Beşiktaş taraftarı zaten derbilerde gerekeni yapıyor. Bizi 90 dakika destekliyorlar. Ben yine yapacaklarını düşünüyorum. Onların desteğini bekliyoruz. İnşallah güzel bir maç bizi bekliyor. İnşallah maçtan sonra kazanan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler