Chelsea'nin gözü Osimhen'de! Dudak uçuklatan transfer teklifi

Orhan Gülek
12.10.2023 - 16:32 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 16:38

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, ara transfer döneminde Victor Osimhen için Napoli'nin istediği 140 milyon euro'luk bedeli ödemeye hazır...

Chelsea'nin gözü Osimhen'de! Dudak uçuklatan transfer teklifi

AJANSSPOR - HABER

Transfere 1 milyar Euro'dan fazla harcayan Chelsea, ocak ara transfer döneminde de 3 haneli imzalara devam edecek.

Chelsea'den Osimhen'a transfer kancası

ESPN'in haberine göre; Chelsea'nin sahipleri Ted Boehly ve Clearlake Capital, ara transfer döneminde de Osimhen için gereken yatırımı yapma kararı aldı. Londra ekibi, bu transfer için tüm fedakarlıkları yapacak ve imzayı attırmayı hedefleyecek.

Napoli'den Osimhen'a yeşil ışık

Napoli, Victor Osimhen için 140 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Chelsea de bu bedeli ödeyerek transferi bitirme konusunda kararlı...

Osimhen'in kariyeri

Wolfsburg ile 2017'de Avrupa'ya adım atan Osimhen, 2019'da 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle, 1.5 sezon kiralık oynadığı Charleroi'ye transfer oldu. Aynı yaz içerisinde 22.4 milyon euro karşılığında Lille'ye geçti.

Napoli'ye şampiyonluğu getirdi

Lille'deki başarılı performansının ardından Osimhen, 75 milyon euro karşılığında Napoli'ye geçti. Osimhen, Napoli'nin 32 yıl sonra gelen şampiyonluğuna 32 maçta 26 golle önemli katkı sağladı.

Geçen sezon transferde rekor kırmıştı

Öte yandan geçen yıl ara transfer döneminde en fazla harcayan kulüp, İngiltere Premier Lig'de zor günler geçiren Chelsea olmuştu. İngiliz devi 8 futbolcu için 329,5 milyon euro'yu kasasından çıkarmıştı.

İlgini Çekebilir
Chelsea, Premier Lig'de eylül ayını golsüz tamamlıyor
Habere Git

Transfermarkt'ın verilerine göre Chelsea, Enzo Fernandez için Benfica'ya 121, Mykhaylo Mudryk için Shakhtar Donetsk'e 70, Benoit Badiashile için Monaco'ya 38, Noni Madueke için PSV'ye 35, Malo Gusto için Olimpik Lyon'a 30, Andrey Santos için Vasco da Gama'ya 12,5, David Datro Fofana için Molde'ye 12 ve Joao Felix (kiralık) için Atletico Madrid'e 11 milyon euro ödedi.

Senin için hazırladığımız haberler