Son Dakika | Maxi Gomez, Club Brugge'ü Reddetti, Fenerbahçe'yi Bekliyor!

Salim Manav
09.08.2022 - 09:59 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 10:21

Club Brugge, Maxi Gomez için Valencia’nın istediği 12 milyon Euro’yu teklif etti. Ancak Gomez, Belçika ekibini geri çevirdi. Yıldız golcü, kulübünün Fenerbahçe ile anlaşma sağlamasını bekliyor. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Maxi Gomez, Club Brugge'ü Reddetti, Fenerbahçe'yi Bekliyor!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’nin şu anda bir numaralı forvet hedefi olan Maxi Gomez konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-lacivertliler, Uruguaylı golcünün sağlık durumuyla ilgili araştırma yaparken, Club Brugge transfer için devreye girdi.

Club Brugge bonservis ödemeye hazır

Fanatik'in Belçika ve İspanyol basınından derlediği haberlere göre; Lacivert-Siyahlılar, Gomez için Valencia’nın istediği 12 milyon Euro’yu teklif etti. İspanyol ekibi ‘evet’ demesine rağmen 25 yaşındaki golcünün Club Brugge’le anlaşma sağlamadığı ve ‘hayır’ yanıtı verdiği belirtildi. Fenerbahçe ile senelik 2.5 milyon Euro maaş ve bonuslar üzerinden el sıkışan Maxi Gomez’in kulağı, Sarı-lacivertliler ile Valencia arasında devam eden pazarlıklarda.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeliler'den 10 numara isyan!
Habere Git

Görüşmeler olumlu ilerliyor

Yıldız futbolcu, iki kulübün anlaşmasını sabırsızlıkla bekliyor. Fenerbahçe, yarasalar’a en son 8.5 milyon Euro ve bonus teklif etmiş ancak taraflar orta yolu bulamamıştı. İspanyol basınına göre, son görüşmede anlaşma sağlanamamasına rağmen iki kulüp arasındaki pazarlıklar olumlu ilerliyor.

Senin için hazırladığımız haberler