Miguel Crespo'ya ülkesi Portekiz'den talip var!

Akın Ungan
24.11.2023 - 19:27 | Son Güncellenme: 24.11.2023 - 19:34

Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe'nin Portekizli orta sahası Miguel Crespo, ülkesinin takımlarından Braga'nın radarına girdi. İşte detaylar...

Miguel Crespo'ya ülkesi Portekiz'den talip var!

Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, devre arasında hamlelerine devam etmeyi hedefliyor. Yaz aylarında 6 numara transferini rafa kaldıran Sarı-Lacivertli kulübün, bu takviyeyi Ocak ayında tekrar gündemine alması ve ayrıca stoper eksikliğini de gidermesi bekleniyor.

Crespo ile yolların ayrılması bekleniyor

Kış transfer döneminde kadroya eklenecek muhtemel yabancı futbolcularla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) açıkladığı yabancı sayısını aşacak olan Fenerbahçe, elindeki bazı futbolcuları göndermeyi planlıyor. Eskisi kadar 11'de görev alamayan Miguel Crespo'da gönderilmesi gündemde olan futbolcular arasında.

Braga, Crespo'ya talip

Sabah'ta yer alan habere göre Miguel Crespo'nun ülkesi Portekiz'den Braga takımı, tecrübeli orta saha ile ilgileniyor. Braga, transfer döneminde Crespo için harekete geçecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den eski yöneticilere teşekkür
Habere Git

Fenerbahçe 1.5 milyon Euro'ya transfer etti

2021 yılında 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz temsilcisi Estoril Praia'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Miguel Crespo, Sarı-Lacivertli takımda 73 maça çıktı. 5 kez rakip fileleri havalandıran Crespo, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Bu sezon 11 maçta 1 gol, 1 asist kaydetti

Bu sezon İsmail Kartal'dan 11 resmi müsabakada görev alan Crespo, 1 kez gol sevinci yaşadı. 27 yaşındaki orta saha, 1 defa da asist kaydetti. Crespo, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler