Davinson Sanchez için geldiler, Victor Nelsson'u beğendiler!

İsa Kethüda
28.03.2024 - 11:03 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 11:16

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Davinson Sanchez'i izlemeye gelen İtalyan ekibi Napoli, savunma oyuncusu Victor Nelsson'u beğendi...

Davinson Sanchez için geldiler, Victor Nelsson'u beğendiler!

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli, savunma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Stoper arayışlarını sürdüren son şampiyon, rotasını Türkiye'ye çevirdi.

Napoli, Davinson Sanchez için scout gönderdi

Sabah'ta yer alan habere göre; Napoli, Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen Davinson Sanchez için Galatasaray maçlarına scoutlar gönderdi.

Ancak Sanchez'in sakat olduğu dönemde forma giyen Nelsson performansıyla dikkat çekti. Tüm bu gelişmeler sonrası Napoli'nin Victor Nelsson'a talip olma nedeni ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını duyurdu
Habere Git

Napoli'nin tercihi Nelsson oldu

Maaşlar arasındaki farkı da değerlendiren Napoli, Nelsson'a teklif yapma kararı aldı. Sanchez'in 3.2 milyon Euro kazandığı sarı-kırmızılı kulüpte, Danimarkalı oyuncu 1.3 milyon Euro alıyor.

Victor Nelsson geçtiğimiz günlerde Galatasaray'daki geleceği ve Napoli'nin ilgisiyle alakalı olarak Danimarka basınına açıklamalarda bulunmuştu.

Milli takımdan döndüğümde kazanmamız gereken bir şampiyonluk ve bir Süper Kupa var. Bu yüzden buna odaklanacağım" diyen Nelsson, transfer iddialarıyla ilgili şunları kaydetmişti:

İlgini Çekebilir
Melissa Vargass'sız Fenerbahçe, Eczacıbaşı karşısında!
Habere Git

"Çok fazla söylenti olduğunu söyleyebilirim"

"Çok fazla söylenti olduğunu söyleyebilirim, ister ben olayım ister başka oyuncular olsun. Bunun sıkıcı bir cevap olduğunu biliyorum ama mümkün olduğunca şu anda bulunduğum yere odaklanmaya çalışıyorum."

İster milli takım ister Galatasaray olsun, mümkün olduğunca önümdekilere odaklanmaya çalışıyorum. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz. Ama şu anda Galatasaray'da mutluyum." 

Bu sezonki performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Danimarkalı savunma oyuncusu, bu sezon forma giydiği 38 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Metin Tokat: "Görüntüleri sızdıran kişiler bir an önce bulunmalı"
Habere Git

Sarı-Kırmızılı takım, 25 yaşındaki futbolcuyu 2021 tarihinde Danimarka ekibi Kopenhag'dan 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler