Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Gergin Anlar! Valencia ile Nelsson...

Orhan Gülek
04.06.2023 - 20:01 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 20:09

Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin başında Victor Nelsson ile Enner Valencia arasında yaşanan pozisyonun ardından saha bir anda karıştı. İşte detaylar

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Gergin Anlar! Valencia ile Nelsson...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray ve Fenerbahçe, bu sezonki son maçlarına Nef Stadyumu’nda çıktı. Maçın başında tansiyon bir hayli arttı. Enner Valencia ile Nelsson arasında yaşanan mücadele sonrası iki takımın futbolcuları da gergin anlar yaşadı.

Tüm futbolcular olay yerine akın etti

Fenerbahçe'nin atakta olduğu bir pozisyonda topla buluşan Enner Valencia, Galatasaraylı stoper Nelsson'a faul yaptı. Bu faul sonrası Muslera kalesinden çıkarak Valencia'ya tepki gösterdi. Bir anda tüm futbolcular olay yerine gelirken maçın hakemi araya girerek ortamı sakinleştirdi.

5 dakika sonra Nelsson sarı kart gördü

Gerginlik devam ederken Victor Nelsson bu pozisyondan 5 dakika sonra Valencia'ya yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. Gergin bir şekilde başlayan derbide yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

İlgini Çekebilir
CANLI | Galatasaray - Fenerbahçe
Habere Git

İşte Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yaşananlar

Dev derbinin 35'inci dakikasında Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın müdahalesiyle Victor Nelsson saha kenarına düştü. Victor Nelsson yerden kalktıktan sonra ayağa kalktı ve sahaya girerek Enner Valencia'ya omuz attı.

Galatasaray yedek kulübesi önünde gerilim

Victor Nelsson'un bu müdahalesi sonrası saha kenarı karıştı. Fenerbahçe yedek kulübesinden Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek o bölgeye hareketlendi. Galatasaray yedek kulübesi önünde ortam gerildi.

Abdulkadir Bitigen, kartına başvurdu

İki takım futbolcuları arasındaki tartışmayı hakem önledi. Kerem Aktürkoğlu ile Fenerbahçeli bir idareci arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Abdulkadir Bitigen olaylar sonrası Fenerbahçe yedek kulübesinden bir futbolcuya sarı kart gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler