Derbide 'Uçan Hollandalı' eski takımını affetmedi!

08.05.2021 - 20:59 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 22:57

Süper Lig’in 40. haftasındaki dev maçta Galatasaray, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ryan Babel ile golü buldu. İşte detaylar… .

Derbide 'Uçan Hollandalı' eski takımını affetmedi!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluk düğümünü çözecek dev maçta ilk gol Galatasaray’dan geldi. Geçmişte Beşiktaş forması giyen Ryan Babel, derbide sarı-kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. 

VAR devreye girdi, gol kararı çıktı

Hollandalı yıldız 11. dakikada ağları havalandırdı. Pozisyona yardımcı hakem ilk anda ofsayt bayrağını kaldırdı. Ancak VAR’dan yapılan inceleme sonucu gol geçerli sayıldı. 

Babel Galatasaray'ın can suyu oldu

Sezonun ilk yarısında Erzurum deplasmanında Falcao'ya harika bir asist yapan Ryan Babel, Ankaragücü galibiyetinde de tek gole imza atan isim olmuştu. 

Yeni Malatyaspor deplasmanında tam maç gidiyor derken harika bir füze çıkaran Hollandalı, Gaziantep deplasmanında kilidi açan golün asistini yapmıştı. 

Ryan Babel'in skora katkı yaptığı maçlar

Babel, yine Karagümrük karşısında da 1 puanı getiren golü kaydederken, 34 yaşındaki futbolcunun kritik Konyaspor maçında da galibiyet golünde katkısı büyük olmuştu. Sol çaprazdan çok sert bir şut çıkaran Babel, kaleciyi çok zorladı ve Emre Akbaba da dönen topu tamamladı. Kısaca Babel kritik birçok anda can suyu olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler