Dev maçın tarihi belli oldu

19.10.2020 - 17:59 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 18:05

UFC'nin dev maçı S Sport Plus'ta... Geniş bir hayran kiltesi bulunan UFC hafif sıklette kemerini korumak isteyen Khabib Nurmagomedov'un rakibi Justin Gaethje. Peki Khabib Nurmagomedov - Justin Gaethje maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Dev karşılaşma ile alakalı bütün detaylar haberimizde...

Dev maçın tarihi belli oldu

Pandemi arası nedeniyle Tony Ferguson ile uzun süre beklenen maçları iptal olan geçtiğimiz aylarda da babasını Covid19 salgınında kaybeden Dağıstanlı şampiyon Khabib Nurmagomedov yaklaşık bir yıllık aradan sonra yeniden kafeste.

Son karşılaşmasını geçtiğimiz sene 7 Eylül 2019’da Dustin Poirier ile yapan ve kemerini korumayı başaran yenilmez şampiyon, 6 Ekim 2018’de de UFC tarihinin en sansasyonelmaçında Conor Mcgregor’u yenerek kemerini korumayı başarmıştı.

Hafif sıklet kemer maçı için Nurmagomedov’un karşısına çıkacak olan Justin Gaethje ise UFC tarihinde nakavtları ile tanınıyor. Gaethje, 10 Mayıs 2020’de efsanevi bir maç sonunda Tony Ferguson’ı yenerek hafif sıklet geçici kemerini almış ve Khabib ile karşılaşmaya hak kazanmıştı.

Çıktığı tüm karşılaşmalarda rakiplerine bariz üstünlük kuran Khabib’in Gaethje karşısındaki performansı, ikilinin hem ayakta hem de yerdeki mücadelesi dövüşseverler tarafından merakla bekleniyor.

Khabib’in Unutulmaz Maçları S Sport Plus’ta

S Sport Plus kullanıcıları tekrar-izle özelliği ile gecenin ardından diledikleri zaman bukarşılaşmayı tekrar izleyebilecekler. Bu özel gece öncesinde, UFC ve Khabib Nurmagomedov hayranlarını, Khabib’in kariyerindeki en önemli maçları da içeren UFC 254 Özel kategorisi S Sport Plus’ta bekliyor.

Khabib Nurmagomedov - Justin Gaethje maçı ne zaman?

Türkiye’de ve dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan Dağıstanlı dövüşçü UFC hafif sıklet kemerini üçüncü kez korumak için yeniden Octagon’da. “TheEagle”, 24 Ekim Cumartesi günü saat 21:00’de başlayacak gecede nakavt ustası Justin Gaethje ile karşılaşacak.

Bu müthiş dövüş gecesi Türkiye’de canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler