Transfer operasyonu! Cimbom, Chelsea'nin yıldız ismi için harekete geçti

Orhan Gülek
12.11.2023 - 13:00 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 13:03

Transfer haberleri... Devre arası için transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Chelsea'nin İngiliz orta saha oyuncusu Conor Gallagher için nabız yokluyor.

Transfer operasyonu! Cimbom, Chelsea'nin yıldız ismi için harekete geçti

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da çalışmalar hızlandı. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, alınan mağlubiyetin ardından gözünü devre arasına dikti. Okan Buruk maç sonunda takımın üretkenliğinde sıkıntı olduğunu belirtti. Bunun üzerine kurmaylar Chelsea'nin yıldız ismi için harekete geçti.

Aslan'dan şampiyonluk hamlesi

Sarı-kırmızılı ekip sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için tartışılmaz bir ismi takıma takviye etmek istiyor. 11 Ocak'ta başlayacak olan transfer dönemi öncesi harekete geçen yönetim, yıldız ismi en yakın zamanda transfer etmek istiyor.

Galatasaray'dan Connor Gallagher'a transfer kancası

Galatasaray'da transfer ekibi, transferi bitirmek için Londra'ya gidecek. Aspor'un haberine göre Sarı-kırmızılı ekibin listesindeki yıldız isim ise Connor Gallagher. Cimbom, İngiliz oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya dahil etmek istiyor.

Conor Gallagher'ın kariyeri

Conor Gallagher, Londra ekibinin altyapısından çıktı. Yıldız isim sırasıyla Charlton Athletic, Swansea City ve West Bromwich Albion takımlarına kiralandı. Son olarak geçtiğimiz sezonu da Crystal Palace'da kiralık geçiren orta saha oyuncusu, gösterdiği performanla milli takıma kadar yükseldi.

Conor Gallagher'ın performansı

23 yaşındaki oyuncu bu sezon 14 maçta 3 asiste imza attı. Merkez orta saha oynayan yıldız isim ön libero ve on numara bölgelerinde de forma giyebiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler