Türk futbolunda gündeme oturan dolandırıcılıkta Arda Turan'ın zararı 7.5 milyon dolar!

Burak Alaca
20.11.2023 - 20:16 | Son Güncellenme: 20.11.2023 - 21:10

Türk futbol camiasının önemli isimlerinin de dolandırıldığı 25 milyon dolarlık Seçil Erzan davasında, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın ettiği zarar dudak uçuklattı.

Türk futbolunda gündeme oturan dolandırıcılıkta Arda Turan'ın zararı 7.5 milyon dolar!

AJANSSPOR-HABER

Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimleri yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan bugün mahkemede hakim karşısına çıktı. Dolandırıcılık operasyonunda Arda Turan'ın kaybettiği meblağ dudak uçuklattı.

Arda Turan 7.5 milyon dolar dolandırıldı

Şikayetçi Arda Turan ifadesinde Seçil Erzan'ın kendisini sıklıkla arayıp bunaltması üzerine bahsettiği fona yatırması için ilk olarak 3 milyon doları elden verdiğini, Erzan'ın kendisini "Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil' diyerek dolandırdığını söyledi. 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini, kendisinin de 6 milyon 400 bin doları geri ödediğini, kendisine banka kaşeli ve ıslak imzalı belge verdiğini belirterek "Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak çalmıştır. Çok üzgünüm, bu süreç beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti" dedi.

Dolandırıcının 216 yıl hapsi istendi

Hazırlanan iddianamede şüpheli Seçil Erzan’ın ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘özel belgede sahtecilik’ suçlarından toplamda 66 yıldan 216 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Diğer 6 şüphelinin ise 3 yıl ile 65 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.

İlgini Çekebilir
Arda, Emre, Muslera, Selçuk gibi isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! 216 yıl hapsi istendi...
Habere Git

Futbolda yüzü gülüyor

TFF 1.Lig ekibi Eyüpspor'u çalıştıran Arda Turan ekibi ile 12 maç sonunda 10 galibiyetle 30 puan topladı ve ligin liderlik koltuğunda Süper Lig'e göz kırpıyor.

Anterenörlük kariyerinde 20 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon Eyüpspor ile kariyerinin ilk teknik direktörlük görenive soyunan 36 yaşındaki Arda Turan, İstanbul ekibi ile görev aldığı 20 maçta 2.05 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler