Real Madrid, Arsenal ve Chelsea'den 17'lik yıldıza transfer kancası!

Orhan Gülek
30.10.2023 - 11:52 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 12:11

Dünya futbolunun devleri; Real Madrid, Arsenal ve Chelsea, Shamrock Rovers'ın 17 yaşındaki genç yıldızı Naj Razi'yi transfer etmek için yarışa girdi. İşte tüm detaylar

Real Madrid, Arsenal ve Chelsea'den 17'lik yıldıza transfer kancası!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kış transfer dönemi yaklaşırken dünyanın dört bir yanından transfer söylentileri yayılıyor. Dünya devlerinin, İrlanda futbolunun gelecek vaat eden 17'lik yıldız için transfer yarışına girdiği iddia ediliyor.

Arda Güler sonrası yeni hedef; Naj Raz

İspanyol devi Real Madrid, Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katarak büyük ses getirmesi sonrası bir genç oyuncuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İrlanda Ligi'nden Shamrock Rovers'ın 17'lik yıldızı Naj Raz, La Liga devinin transfer radarına girdi.

Real Madrid, Naj Razi için kesenin ağzını açtı

Irishmirror'un haberine göre Real Madrid, 17 yaşındaki orta saha için kesenin ağzını açtı. Eflatun-beyazlıların, devre arası transfer döneminde Naj Razi için Shamrock Rovers'a dudak uçuklatan bir teklif sunacağı iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'e Milan talip! İlk görüşme yapıldı
Habere Git

Naj Razi için Arsenal ile Chelsea de devrede

Haberde Real Madrid dışında Premier Lig devleri Arsenal ve Chelsea'nin de yıldız oyuncu için devreye girdiği iddia ediliyor. 

Yılın futbolcusu seçilmişti

17 yaşındaki Razi, yaz aylarında Macaristan'da düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda İrlanda adına forma giydi ve FAI Yılın 17 Yaş Altı Oyuncusu seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler