İskenderunspor - İnegölspor Maçında Talihsiz Olay! Dili Boğazına Kaçtı

Orhan Gülek
05.11.2023 - 18:35 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 22:47

İskenderunspor - İnegölspor'un karşı karşıya geldiği maçta Emirhan Seçkin'in dili nefes borusuna kaçtı. İlk müdahaleyi hakem yaptı. İşte tüm detaylar

İskenderunspor - İnegölspor Maçında Talihsiz Olay! Dili Boğazına Kaçtı

AJANSSPOR - HABER

İskenderunspor - İnegölspor'un karşı karşıya geldiği maçta talihsiz bir olay yaşandı.

Emirhan Seçkin korkuttu

İskenderunspor - İnegölspor karşılaşmasında ev sahibi takımın kalecisi Emirhan Seçkin 36. dakikada kendi takım arkadaşı ile çarpışması neticesinde dili nefes borusuna kaçtı.

Maçın hakemi ilk müdahaleyi yapıp nefes borusunu açtı. Sağlık görevlileri de hemen müdahale ederek hastaneye sevkini yaptı. Öte yandan kaleci Emirhan'dan iyi haber geldi. Başarılı ismin hayati tehlikesi bulunmuyor.

8. kez hayat kurtardı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki maçta dili boğazına kaçan İskenderunspor kalecisi Emircan Seçgin'e erken müdahalede bulunan hakem Onur Bingöl, 8. kez böyle bir durumla karşılaştığını ve yapması gerekeni yaptığını söyledi.

Bingöl, ligin 12. haftasındaki İskenderunspor-İnegölspor maçının 40. dakikasında rakibiyle girdiği mücadele sonrası yere yığılan kaleci Emircan'a yaptığı müdahaleyi AA muhabirine anlattı.

İlgini Çekebilir
Şok... Türkiye'yi terk ediyor! İntihar korkusu
Habere Git

14 yıldır hakemlik yaptığını hatırlatan Bingöl, "Spor bilimleri mezunuyum. Düştüğünü gördüm, koşarak yanına gittiğimde gözlerinin beyazı görünüyordu. İlk yardım pozisyonuna getirdim. Sonra dilini fark ettim ve yapmam gerekeni yaptım. Bu benim için 8. oldu." ifadelerini kullandı.

Hakemin ilk yardımı sayesinde nefes almaya başlayan Emircan, Osmaniye Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin 

İskenderunspor, İnegölspor'u devirdi

TFF 2. Lig kırmızı grubunda mücadele eden  İskenderun Spor, Osmaniye 7 Ocak stadında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle İnegöl Spor'u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmada ev sahibi İskenderunspor'un gollerini 44. ve 53. dakikalarda Esen Soy, 90+2. dakikada Ömer Kuşan atarken, İnegölspor'un golünü ise 84. dakikada Cengiz Öktün attı.

Senin için hazırladığımız haberler