Dortmund CEO'su, Erling Haaland iddialarına son noktayı koydu!

14.04.2021 - 17:51 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 17:57

Dortmund'dan Erling Haaland ile ilgili transfer iddialarına son noktayı koydu. Kulübün CEO'su, 'Haaland Dortmund'dan ayrılacak mı?' sorusunu yanıtladı.

Dortmund CEO'su, Erling Haaland iddialarına son noktayı koydu!

DIŞ HABER  - AJANSSPOR

 

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, BBC Sport’un sorularını yanıtladı. Watzke, transferin gözdesi haline gelen Erlin Haaland konusuna da açıklık getirdi. 

 

Haaland Dortmund’dan ayrılacak mı?

Haaland’ı transferi ile ilgili konuşan Dormund CEO’su, "Geçen yaz tüm herkes Sancho Manchester United’a gidecek dedi ama hala Dortmund’da oynuyor. Şimdi herkes 'Erling Haaland gelecek sezon Real Madrid için oynayacak' diye yazıyor. Ben 1 Eylül'de hangi kulüpte oynayacağını biliyorum. Söylemem gereken tek şey bu'' şeklinde konuştu.

 

Barcelona ve Real Madrid Haaland'ı transfer etmek istiyor

Haaland için pek çok transfer iddiası ortaya atılsa da en ciddisi İspanyol ekiplerinden geldi. Geçtiğimiz haftalarda Barcelona ve Real Madrid'in Norveçli golcüyü kadrosuna katmak istediği yazıldı.

 

Buna göre, Haaland'ın babası ve menajerinin Barcelona'yla yaptıkları görüşmenin ardından özel uçakla Madrid'e geçtiğini ve burada da Real Madrid'le masaya oturduklarını ileri sürüldü.

Haaland La Liga devine doğru!
 

Haaland'ın Dortmund performansı

Bu sezon Borussia Dortmund ile 34 maça çıkan Erling Haaland, 33 gol ve 8 asist kaydetti. Haaland'ın sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor. 

 

  • Almanya Bundesliga: 23 maç, 21 gol, 5 asist
  • Şampiyonlar Ligi: 7 maç, 10 gol, 1 asist
  • DFB-Pokal: 3 maç, 1 gol, 1 asist
  • DFL-Süper Kupa: 1 maç, 1 gol, 1 asist

 

Öte yandan Erlin Haaland, 6 maçtır gol atamıyor. Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic’in fırsat tanıdığı son 3 maçta gol atamayan Haaland, ligde en son Köln maçında gol atma başarısı göstermişti. 

 

Haaland, 6 maçtır gol orucunda!
 

Senin için hazırladığımız haberler