Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Vicyor Nelsson'a Zam! Çıkış Maddesi...

Akın Ungan
04.10.2022 - 17:35 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 01:27

Galatasaray'ın genç stoperi Victor Nelsson aldığı transfer teklifleriyle gündemdeydi. Dursun Özbek, Nelsson'un ücretine zam yaptı. Serbest kalma bedeli aynı oldu.

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Vicyor Nelsson'a Zam! Çıkış Maddesi...

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla yaz transfer döneminin gözde isimleri arasında yer alan Victor Nelsson, Sarı-Kırmızılılar'a getirdiği tekliflerle gündeme geldi. Marcao'nun transfer olduğu Sevilla da Danimarkalı stoper için Galatasaray'a teklifte bulunmuştu. Dursun Özbek yönetimi, çizdiği iyi grafiği yeni sezonda da sürdüren Nelsson'un maaşında artışa gitti.

Garanti ücret yükseltildi

Dursun Özbek yönetimi, Victor Nelsson ile anlaşma yaptı. Anlaşmanın sonunda Danimarkalı savunmacının 900 bin Euro olan garanti ücreti, 1.3 milyon Euro'ya çıkarıldı.

Serbest kalma bedeli aynı kaldı

Garanti ücretinde artışa gidilen 23 yaşındaki genç stoperin 2026 yılına kadar olan sözleşmesinde yer alan 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinde ise bir değişiklik yapılmadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın kupa rakibi belli oldu!
Habere Git

Bu sezon 8 karşılaşmada görev alan Victor Nelsson, Sarı-Kırmızılılar skor katkısında bulunamadı. Genç defans oyuncusu oynadığı 8 maçta 1 kez sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler