Eduardo Berizzo: "Adebayor'dan özür diledim"

17.08.2017 - 00:21 | Son Güncellenme: 17.08.2017 - 00:21

AJANSSPOR- Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, deplasmanda 2-1 galip geldikleri Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

İşte Eduardo Berizzo'nun röportajından Ajansspor'un derledikleri:

'Şüphelendiğimiz her şey karşımıza çıktı'

"Sonuç bizim için olumlu oldu. İlk yarıda istediklerimizi yapsak da, ikinci yarıda oyun kontrolunü kaybettik golü yedik. Tur henüz bitmedi. İkinci maça da aynı ciddiyetle çıkacağız. Maçtan öncede ifade etmiştim. Rakibimiz çok teknik takım. Top verdik ve oyunu kontrol ettiler. Şu anda şanslar eşit. İkinci maçı da kazanmamız gerekiyor. Başakşehir'in çok iyi bir kadrosu var. Şüphelendiğimiz her şey karşımıza çıktı. Teknik olarak çok başarılılar. İkinci yarıda saha çok kötü oldu. Topu kontrol etmekte zorlandık ama pozitif bir sonuç aldık"

'Adebayor'dan özür diledim'

"Adebayor'a gelince, maçı izlerken önümde bir pozisyon oldu. Temas oldu, kendisinden özür diledim. Kesinlikle katılıyorum. Başakşehir'in kaliteli bir takım olduğunu bu maçta gördük. İkinci maçta Başakşehir'i ne kadar az topla oynatabiliriz, bunu uygulayacağız. Bu yağmur umarım bir daha olmaz. Oyunu kötü etkiledi. Başakşehir'in yüzde altmışı buysa umarım ikinci maçta yüzde altmışlarını oynamazlar. İkinci maç takım olarak %100'ümüzü ortaya koyarız"

 

 

Senin için hazırladığımız haberler