Anadolu Efes'te gelecek sezon için koç belirsizliği! Listedeki somut tek isim...

Burak Alaca
06.03.2024 - 21:00 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 21:48

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in gelecek sezonda büyük bir yapılanmaya gitmesi beklenirken takımı kimin çalıştıracağı büyük merak konusu oldu.

Anadolu Efes'te gelecek sezon için koç belirsizliği! Listedeki somut tek isim...

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in sezon sonunda ciddi bir yeniden yapılanmaya gitmesi bekleniyor. Lacivert-Beyazlılar'da takımı gelecek sezon kimin çalıştıracağı merak konusu.

Tomislav Mijatovic baş antrenör olarak devam etmek istemiyor

Anadolu Efes'te 31 Ocak'ta oynanan Zalgiris Kaunas deplasmanı sonrasında takımın başına geçen ve 14 yıldır kulüp bünyesinde yardımcı koçluk yapan Hırvat Tomislav Mijatovic'in kariyerine baş antrenör olarak devam etmek istemediği öğrenildi. 

Erdem Can dönemi aniden bitti

Sezon başında Türk Telekom'dan ayrılarak Anadolu Efes'in başına geçen 43 yaşındaki genç koç Erdem Can'ın EuroLeague ekibi ile olan serüveni takımın aldığı istikrarsız sonuçlar nedeniyle sezon ortasında son buldu.

İlgini Çekebilir
Micic'ten Anadolu Efes'e şok!
Habere Git

Efes'te koçluk için akıllardaki isim Xavi Pasqual

Anadolu Efes'in sezon sonu koçluk pozisyonu için görüşeceği ilk isim ise Rusya Ligi VTB ekibi Zenit Saint Petersburg'un İspanyol koçu Xavi Pasqual olacak. 4 yıldır Rus ekibini çalıştıran 51 yaşındaki koçun sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

Anadolu Efes'te sezon sonu kadro rejenerasyonu olabilir

Anadolu Efes'te sezon sonu yabancı rotasyonunun önemli isimleri Shane Larkin, Will Clyburn, Tibor Pleiss'ın ve yerli rotasyonundan birçok ismin sözleşmesi tamamlanacak. İstanbul devinin yeni sezon için nasıl bir kadro çalışması yapacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Anadolu Efes'in play-in yarışı darboğazda

27 haftası geride kalan EuroLeague'de 11 galibiyeti bulunan temsilcimiz play-in hattının iki galibiyet gerisinde 15. sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te 3 isim yol ayrımında! Larkin, Clyburn, Pleiss...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler