Elazığspor-Batman Petrolspor maçında olay çıktı! Takım otobüsü taşlandı, camlar kırıldı...

İsa Kethüda
02.10.2023 - 11:03 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 11:06

TFF 3. Lig 2. Grup 4. hafta maçında Elazığspor'un sahasında Batman Petrolspor’la 0-0 berabere kaldığı maç sonrası olaylar çıktı... İşte detaylar...

Elazığspor-Batman Petrolspor maçında olay çıktı! Takım otobüsü taşlandı, camlar kırıldı...

AJANSSPOR-HABER

TFF 3. Lig’in 4’üncü haftasında Elazığspor, evinde konuk ettiği Batman Petrolspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçta gol sesi çıkmasa da maç sonunda olaylar çıktı ve saha dışına ulaştı. 

Maç içinde Elazığsporlu taraftarların, Batman Petrolspor oyuncularıma ve taraftarlarına tepkileri vardı. Bu tepkiler maç sonuna kadar sürerken, sahanında dışına kadar gitti. 

Takım otobüsü taşlandı, camlar kırıldı

Elazığsporlu taraftarlar, Batman Petrolsporlu oyuncuları bir hayli öfkelilerdi. Maçın dışına kadar taşan bu olaylarda Batman Petrolspor’un takım otobüsü taşlandı. Atılan taşlarla birlikte otobüsün camları kırıldı. Olayda yaralanan bir futbolcu olmazken, polis ekipleri olayları güçlükle yatıştırdı.

Batman Petrolspor oyuncuları soyunma odasında mahsur kaldı

Batman Petrolspor oyuncuları yaklaşık 2 saat soyunma odasında mahsur kalırken, çevik kuvvet ekiplerine ait zırhlı araçla stadyumdan ayrıldı. Daha sonra otobüs değiştirilerek takım kafilesi Batman’a döndü.

Maçtan detaylar

Hakemler: Celal Bayraklı, Emir Kılıçarslan, Şükrü Mert
Elazığspor: Hakan Canbazoğlu, Burak Yamaç, Hasan Ekici, Soner Birinci, Berşan Yavuzay, Cengizhan Akgün, Metin Peker, Fatih Kıran (Mesut dk. 76), Mikail Koçak, Beykan Şimşek (Çağrı dk. 14, Burhan dk. 90), Bahattin Köse (Murat dk. 90)
Batman Petrolspor: Yusuf Balcıoğlu, Mehmet Bağcı, Mustafa Hüseyin Seyhan (Emre dk. 88), Aykut Çift (Tunç Murat dk. 61), Nurettin Çağlar, Akın Akman, Muhammet Aran (Recep dk. 64), Halil Yılmaz (Eren dk. 88), Gökhan Meral, Oktay Gürdal, Mustafa İnan
Sarı kartlar: Hasan, Metin (Elazığspor), Halil, Oktay (Batman Petrolspor)

Senin için hazırladığımız haberler