Emine Uluçay'a büyük destek

13.10.2015 - 15:02 | Son Güncellenme: 13.10.2015 - 15:02

Türkiye Triatlon Şampiyonu olan Kıbrıs Ares Spor Kulübü sporcusu Emine Uluçay’a Merkez Ecza Deposu sponsor oldu.

Şampiyon “HealthAid” ile yarışacak

Gerek ülke içinde gerekse ülke dışında katıldığı birçok triatlon yarışında birincilikler elde eden ve 2015 sezonunda Türkiye Triatlon Şampiyonluğu’na imza atan Emine Uluçay, 2016 sezonunda KKTC'in güzide kuruluşlarından Merkez Ecza Deposu’nun desteği ile yarışacak. Ares sporcusu Emine Uluçay 2016’da Merkez Ecza Deposu bünyesinde bulunan HealthAid markasını formasında taşıyacak.

Destek mutlu etti

Emine Uluçay sponsorluk anlaşması ile ilgili yaptığı açıklamada destekten çok mutlu ve gururlu olduğunu, sponsorun gücünü de arkasına alarak yeni başarılara imza atmak istediğini belirtti. Merkez Ecza Deposu Direktörü Kemal Emin ise, Emine Uluçay’a destek vermelerinin kendi markalarını Kıbrıs içinde olduğu kadar, yurt dışında da temsil etmek adına eşsiz bir fırsat doğurduğunu vurgulayarak, “umarım diğer firmalara da yolgöstermiş oluruz” ifadesinde bulundu.

Yüzme, bisiklet ve koşu etaplarının birlikte yapıldığı, dünyada popülerliği her geçen gün artan triatlon branşında ülkemizin en başarılı bayan sporcusu olan Emine Uluçay son elde ettiği Türkiye şampiyonluğu ile başarılarına bir yenisini ekledi.

Merkez Ecza Deposu, 2015 Turkiye Triatlon Şampiyonu, Ares Spor Kulübü sporcusu Emine Uluçay ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Yapılan sponsorluk anlaşması 2016 sezonu için Emine’nin katılacağı tüm yurtiçi ve yurt dışı yarışları kapsayacak.

Emine Uluçay, triatlon branşında gerek ülkemizde gerekse ülke dışında son yıllarda çok önemli başarılara imza attı. Kariyerinde Dünya Triatlon Serisi Londra (WTS London) Mayıs 2015: 25 yaş bayanlar beşinciliği, Kıbrıs Rum Kesminde düzenlenen Mayıs 2015: Sprint mesafe triatlon yarışı, genel klasman birinciliği, Türkiye’de düzenlenen Taşucu Triatlonu (Olimpik mesafe): 19 yaş bayanlar bayanlar genel klasman birinciliği, İstanbul Triatlonu (Sprint mesafe): 19 yaş bayanlar ikinciliği bayanlar genel klasman üçüncülüğü, Eğirdir Triatlonu (Sprint mesafe): 19 yaş bayanlar bayanlar genel klasman birinciliği, Kuşadası Triatlonu Türkiye Finali (Olimpik mesafe): 19 yaş bayanlar bayanlar genel klasman birinciliği 2015 Sezonu Bayanlar 19 yaş Türkiye Triatlon Şampiyonluğu bulunan Emine kendisine verilen destekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu, bizlere sponsorunun gücünü de arkasına alarak yeni başarılar kazandıracağından emin olduğunu bildirdi.

Merkez Ecza Deposu Direktörü Kemal Emin ise sponsorluk anlaşması hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bizim için bu sponsorluğun bir ticari bir de manevi olmak üzere iki yanı vardır. Ticari olarak değerlendirmem şudur: HealthAid markası olarak Türkiye piyasasına giriş aşamamızın sonuna yanaşırken, böyle bir sponsorluk bizler için de markamızı yurt içinde olduğu kadar, yurt dışında da temsil etmek adına eşsiz bir fırsat doğurmuştur. Zira Emine, KKTC’de olduğu gibi Türkiye’de de birçok sporcu için bir idol konuma gelecek başarıla imza atmıştır. Buna en belirgin örnekler 2015 yılı içerisinde Türkiye Kuşadası, Eğirdir ve Taşucu triatlonlarında aldığı kadınlar genel klasman birincilikleridir.

İşin manevi boyutu da şudur: ülkemizde siyasi irade ile birlikte gençlerin geleceğe duydukları inanç ve umut her geçen gün erimektedir. Halkımızın geneli karamsar bir yapıya zorla itilse de nadiren de olsa, aradan biri çıkıp kendine ve en önemlisi genelimize başımızı kaldırıp yolun sonundaki ışığı görmemizi sağlayacak kadar inanç aşılayabiliyor. Emine de bu mücevherlerden birisidir. Umarım bu duyarlılığın farkına varıp gençlerimizin önünü açacak, dolayısıyla Kıbrıslı Türkler olarak bizleri gururlandıracak başarı hikayelerinin oluşmasında diğer firmalarımıza da yol göstermiş oluruz.

Senin için hazırladığımız haberler