Emre Çolak, İspanya 3. Lig Ekibi CF Intercity'e Transfer Oldu

Ali Bozkurt
27.01.2023 - 14:37 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 14:55

Kasım ayında TFF 1. Lig ekibi Göztepe ile yollarını ayırdıktan sonra kulüpsüz kalan Emre Çolak, İspanya 3. Lig ekiplerinden CF Intercity'e transfer oldu. Detaylar...

Emre Çolak, İspanya 3. Lig Ekibi CF Intercity'e Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden sonra İspanya Liga Liga ekiplerinin forması giyen Emre Çolak, 3 ay kulüpsüz kaldıktan sonra 3. lig ekibine transfer oldu. Çolak, İspanya 3. Lig takımı  CF Intercity'e resmen sözleşme imzaladı. Detaylar...

İmzalar atıldı

Son olarak TFF 1. Lig ekibi Göztepe'nin forması giyen Emre Çolak, İspanya 3. Lig ekibi  CF Intercity'e transfer oldu. 31 yaşındaki oyuncu sene sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Küme düşme potasında

İspanya 3. Lig'de mücadele eden  CF Intercity, Grup 2'de yer alıyor. Bu sezon 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan İspanyol ekibi 23 puan toplayarak 17. sıraya yerleşti.  CF Intercity, bu sezon küme düşmeme mücadelesi veriyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a kiralık geldi, istenmeyen adam oldu!
Habere Git

''Sorumluluk alıyor''

Takımın spor direktörü Jorge Lopez, Emre Çolak ile imzalanan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Lopez, " Emre Çolak, topla ilgili sorumluluk üstlenen ve sahip olduğumuz orta sahayı iyi tamamlayacak bir profile sahip yaratıcı bir oyuncu." dedi.

''Bu transfer büyük başarıdır''

Açıklamalarını sürdüren Lopez, ''Emre Çolak, takımda fark yaratacak bir oyuncu. Lig'de bulunduğumuz konumdan bizi çıkarak bir oyuncu. Intercity'nin bu özelliklere sahip olan, üst düzey bir oyuncuyu takıma transfer etmesi çok büyük başarıdır'' dedi.

Barcelona'ya elendiler

İspanya Kral Kupası'nda son 32 turunda Barcelona ile karşılaşan CF Intercity, kendi sahasında oynadığı futbolla İspanya basınında büyük yankı buldu. Rakibine 4-3 mağlup olan CF Intercity, A takım ile çıkan Barcelona'ya zorluk yaşatmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan golcü sürprizi: Mateta...
Habere Git

Uzatmalarca Barcelona tur atladı

90 dakikası 3-3 sona eren karşılaşmada Barcelona, rakibi karşısında uzatmalara giden maçta zorluk yaşadı. 103. dakikada Fati'nin attığı golle 4-3 öne geçen Barcelona, ikinci uzatma dakikalarında kalesinde tehlikeli anlar yaşasada skoru koruyarak maçın penaltılara gitmesini engellemiş tur atlayan taraf olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler