Erman Toroğlu: "Cüneyt Çakır bütün VAR kayıtlarına sahip"

İsa Kethüda
22.10.2023 - 09:19 | Son Güncellenme: 24.10.2023 - 16:29

Eski hakem Erman Toroğlu, Cüneyt Çakır'ın bütün VAR kayıtlarına sahip olduğunu açıkladı. Toroğlu, perde arkasında MHK'yı Çakır'ın yönettiğini söyledi.

Erman Toroğlu: "Cüneyt Çakır bütün VAR kayıtlarına sahip"

AJANSSPOR-HABER

Türk eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası VAR kayıtlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Toroğlu, Cüneyt Çakır'ın bütün VAR kayıtlarına sahip olduğunu ve geçen sezon da MHK'yı perde arkasından yönettiğini iddia etti. İşte detaylar...

"Cüneyt Çakır bütün VAR kayıtlarını eline geçirmiş"

A Spor'daki 90+1 programında konuşan Toroğlu, "TFF'de yetkili biri ile Cüneyt Çakır konuşuyor, isim şu anda vermeyeceğim. Çakır 'bütün VAR kayıtları bende' diyor. Ne tuhaf değil mi? Cüneyt Çakır bütün VAR kayıtlarını eline geçirmiş. 

"Ciddi bir suçlama ama ben karışmam"

Bana bunu veren şahısa dedim ki 'bak bunu bana söylüyorsun, ben bunu programda söylerim yarın mahkemede tek kalmayım' dedim. Söyleyebilirsiniz dediler. Ciddi bir suçlama, ben karışmam. Bazı şeylerin üstüne giderseniz çıkarırsınız. 

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe'den de İsmail Yüksek'ten de özür dilerim"
Habere Git

"Sen neden istiyorsun VAR kayıtlarını?"

Sen neden istiyorsun VAR kayıtlarını? Bir hafta evvelki Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'in VAR kayıtlarını niye öğrenmek istiyorsun, kime vereceksin? Tartışma oluyor orada, kavgalar oluyor. Teknik ben veremem diyor, verirsin diyorlar, tartışıyorlar ve dinliyor.

"Geçen sezon MHK'yı perde arkasından Cüneyt Çakır yönetiyordu"

Ve dinliyor Tarık Ongun. Soruyorlar, Özgürk Türkalp, yazıyor. Yazılı veriyor. Ama hiçbir şey yapılmıyor ve çıldırıyorlar. Peki bunları kim engelliyor, nasıl engellersiniz? O MHK'nin başkanına zaten başkanlık yapan Cüneyt Çakır'dı perdenin arkasında. O göstermelik, vitrin, süs bebeğim. Fenerbahçe başkanı, Beşiktaş başkanı... Yahu siz neler konuşuyorsunuz ben ne diyorum size. Niye bu işleri biz buraya kadar getirdik. Bakalım bu işler nereye varacak merak ediyorum.

"Tarık Ongun'a TFF resmi evrakıyla soruyorlar"

Bir hafta sonra Tarık Ongun'a TFF resmi evrakıyla soruyorlar. Sen bu işi yaptın mı yapmadın mı? O da hatırlamıyorum diyor. Evrak nerede kaldı tıkandı, konuşsanıza. 1.5 yıl evvel söylüyorum, ben müneccim değilim, tecrübeliyim. 

İlgini Çekebilir
Baltacı: "Bir operasyonun hakeminin sahada olduğunu gördük"
Habere Git

"Çok kötü orası, elini sokarsan yanarsın"

Çok kötü orası, elini sokarsan yanarsın. Bunları engelleyenler kimler. Bazı isimleri ben tahmin ediyorum ama perdenin arkasında öyle oynuyorlar ki. Kendilerini de biliyorlar. Söylersem olmaz ama biliyorum. Mahkmeye falan verirlerse hoşuma gider. Çünkü bana söyleyeni söyleyeceğim. Ondan sonra ne olur bilemem. İdareciler hikaye" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler