Ernest Muçi’den 6 maçta 2 gol

Ali Bozkurt
17.03.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 13:23

Süper Lig devi Beşiktaş’ın Arnavut futbolcusu Ernest Muçi, Antalyaspor karşısında attığı gol ile Süper Lig’deki gol sayısını 2’ye çıkardı. Detaylar...

Ernest Muçi’den 6 maçta 2 gol

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muçi, kırmızı-beyazlılar karşısında ağları bularak Süper Lig’deki gol sayısını 2’ye çıkarttı.

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş formasıyla 6 maça çıkan Muçi, bu müsabakayla birlikte toplam 508 dakika sahada kaldı.

Ernest Muçi, siyah-beyazlı formayla ilk golünü ligin 27. haftasında oynanan İstanbulspor mücadelesinde atmıştı. 22 yaşındaki orta saha, Antalyaspor karşısında 11’de sahaya çıktı ve 90 dakika sahada kaldı.

Arnavut oyuncu, geri dönüş için takımını ateşledi

Fanatik'te yer alan habere göre; 22 yaşındaki on numara, takımının geriye düştüğü anlarda dahi reaksiyon vermeye çalıştı ve arkadaşlarının ayakta kalması için büyük bir çaba gösterdi. İkinci yarının başında rakip fileleri havalandıran Arnavut oyuncu, geri dönüş için takımını ateşledi.

Ancak her şeye rağmen genç futbolcunun göstermiş olduğu performans, takımının maçı çevirmesi için yeterli olmadı.

Kazandığı ikili mücadeleler ile ön plana çıkan Muçi, zaman zaman da takım arkadaşları için gol fırsatları yaratmaya çalıştı. Ancak Siyah-Beyazlı futbolcular, üçüncü bölgede fırsatları değerlendiremeyince Kara Kartal, mücadeleden yenik ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler