Ertaç Özbir'den Muslera sözleri: "Yüzüme bakmadı, tripli gibiydi"

İsa Kethüda
17.05.2021 - 00:50 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 01:00

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ertaç Özbir, Galatasaray'a mağlup olduğu karşılaşma sonrası Fernando Muslera'nın kendisini neden tebrik etmediği ile ilgili konuştu.

Ertaç Özbir'den Muslera sözleri: "Yüzüme bakmadı, tripli gibiydi"

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ertaç Özbir, Galatasaray karşılaşması sonrası tebrik etmeye gittiği ancak tebriğini kabul etmediği Fernando Muslera hakkında açıklamalarda bulundu. 

Muslera trip attı

TV 100'e konuşan Özbir, "Maçı iyi bir şekilde oynarsan “Satılmış olmazsın“ maçı bırakırsan “ Satmış olursun. Muslerayı tebrik etmek istedim yüzüme bakmadı. Sonra ben de yumruk işareti yaptım. Hepsiyle gittim teker teker tokalaştım. Muslera'yı teselli etmek istedim. Yüzüme bakmadı, tripli gibiydi. Buz gibi kaldım orada. 

Fatih Hoca ile görüştü mü?

Fatih Hoca ile hiçbir görüşmem olmadı. Muslera bana o şekilde davranıp yüzüme bakmayınca, öyle bir saygısızlık yapınca ben de yumruk yaptım yani o yaptığından dolayı. Ben maçta zaman geçirmeye yönelik hareket yapmadım hiç. Yapsaydım Cüneyt Hoca bana sarı kartını gösterirdi. Yine olsa yine Muslera’nın yanına giderim.

Senin için hazırladığımız haberler