Eski defterler açıldı... Emre Belözoğlu ile Serhat Akın arasında flaş polemik

Akın Ungan
09.03.2024 - 18:40 | Son Güncellenme: 09.03.2024 - 20:16

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yorumcu Serhat Akın hakkında konuştu. Serhat Akın, Belözoğlu'nun sözlerine sert cevap verdi. Detaylar.

Eski defterler açıldı... Emre Belözoğlu ile Serhat Akın arasında flaş polemik

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu ile Gurmespor YouTube kanalında futbol yorumculuğu yapan Serhat Akın arasında yaşanan polemik gündem oldu. Futbolculuk dönemlerinde Fenerbahçe'de forma giyen ikili birbirleri hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan Serhat Akın açıklaması

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 343 Dijital YouTube kanalında Ufuk Kaan Karaca'nın bu haftaki konuğu oldu. Gündeme dair soruları yanıtlayan Belözoğlu, A Milli Takım'da beraber forma giydiği Serhat Akın hakkında söyledikleriyle gündeme oturdu.

"Serhat Akın odamıza giremiyordu, şu an sallıyor"

Emre Belözoğlu, "Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftarından tepki gördü! Cevabı hemen verdi
Habere Git

Serhat Akın'dan sert cevap! "Galatasaraylı Emre"

Gurmespor Youtube kanalında yorumculuk yapan Serhat Akın ise Emre Belözoğlu'nun sözlerine sert bir yanıt verdi. X (Twitter) hesabından paylaşımda bulunan Serhat Akın, Emre Belözoğlu'na "Galatasaraylı Emre" dedi.

"Rengi belli olmayanlar düşünsün"

Serhat Akın, "Galatasaraylı Emre bana sallamış. Canı sağ olsun. Çok şükür Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli öleceğim. Rengi belli olmayanlar düşünsün" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu'ndan şok açıklama! "En iyiler Galatasaray'da"
Habere Git

Emre Belözoğlu'nun futbol kariyeri

1995 yılında Zeytinburnu altyapısından Galatasaray altyapısına geçen Emre Belözoğlu, 1997'de Galatasaray A Takımı'na yükselerek profesyonel oldu. 2001 yılına kadar Sarı-Kırmızılı forma ile mücadele eden Belözoğlu, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı dönemde kadroda yer aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi büyük tehlike
Habere Git

Fenerbahçe'de 7 yıl oynadı

2001 yazında Serie A devi Inter'in yolunu tutan Emre Belözoğlu, 2005'te Newcastle United formasıyla Premier Lig deneyimi yaşadı. 2008'de 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan başarılı orta saha, 2012'de Atletico Madrid'e imza attı, 1 yıl sonra Sarı-Lacivertliler'e geri döndü. 2015'te Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu, 2019'da tekrar Fenerbahçe forması giydi. Emre, 2020'de ise kariyerini Fenerbahçe'de sonlandırdı.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe ve Galatasaray performansı

Emre Belözoğlu, 7 yıl giydiği Sarı-Lacivertli forma ile toplam 227 maça çıktı. 33 gol atan futbolcu, 28 de asist kaydetti. Emre Belözoğlu Galatasaray formasıyla ise 153 maça çıkarken, 19 gol, 15 asist katkısında bulundu.

Serhat Akın'ın futbol kariyeri

1999 yılında Almanya'nın Karlsruhe takımında futbola başlayan Serhat Akın, 2000 yılında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2005'te Anderlecht'e giden Serhat Akın, Köln, Kocaelispor, Konyaspor, Turgutluspor, Altay, Grunbach ve Berliner formaları giydi. Başarılı sağ kanat kariyerini Almanya'da sonlandırdı.

Serhat Akın'ın Fenerbahçe performansı

5 yıl giydiği Fenerbahçe formasıyla toplam 154 maça çıkan Serhat Akın, 49 kez rakip fileleri havalandırırken, 27 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler