Karabağ, Eski Fenerbahçeli Yassine Benzia'yı Transfer Etti

Akın Ungan
27.01.2023 - 00:27 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 00:41

Son dakika | Azerbaycan takımlarından Karabağ FK, bir dönem Fenerbahçe ve Hatayspor'da forma giyen Yassine Benzia'yı transfer etti. İşte detaylar...

Karabağ, Eski Fenerbahçeli Yassine Benzia'yı Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Azerbaycan Ligi ekiplerinden Karabağ FK, flaş bir transfere imza attı. On numara pozisyonuna takviyede bulunmayı hedefleyen kulüp, bir dönem Süper Lig'de de forma giyen Cezayirli futbolcuyu kadrosuna kattı.

Karabağ, Benzia'yı transfer etti

Karabağ FK, Fransız kulüp Dijon ile anlaşma sağlayarak, Yassine Benzia'yı transfer etti. Azeri kulüp, konu hakkında açıklamada bulundu.

2025'e kadar sözleşme imzalandı

Açıklamada, "Karabağ FK, Yassine Benzia'nın sözleşmeli olduğu Fransız kulübü Dijon ile transfer görüşmelerini başarıyla tamamladı. Fransız hücum oyuncusu ile 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşme imzalandı. Yassine Benzia Lyon, Lille, Dijon (tümü Fransa), Olympiakos (Yunanistan), Fenerbahçe, Hatayspor (her ikisi de Türkiye) gibi kulüplerde oynadı" denildi.

İlgini Çekebilir
İlhan Palut, Beşiktaş'a sunum yaptı mı? Ajansspor'a açıkladı
Habere Git

Yolu Fenerbahçe ve Hatayspor'dan geçti

Yassine Benzia'nın yolu daha önce Fenerbahçe ve Hatayspor'dan geçti. 2018'de Sarı-Lacivertliler'e imza atan futbolcu, 2022'de ise Hatayspor forması giydi.

Fenerbahçe'de gol sevinci yaşayamadı

Yassine Benzia, Fenerbahçe ile 20 karşılaşmada görev aldı. Sarı-Lacivertli forma ile gol sevinci yaşayamayan on numara, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Benzia, 4 mücadelede ise sarı kart gördü.

Hatay'da 12 maçta 2 gol, 1 asist kaydetti

Yassine Benzia, Hatayspor forması ile 12 mücadelede şans buldu. Tecrübeli oyuncu 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Cezayirli, 1 defa asist yaparken, 1 maçta sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
PFDK'dan Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti!
Habere Git

Kariyeri boyunca toplam 219 maça çıkan Yassine Benzia, 25 kez gol sevinci yaşadı. 19 defa takım arkadaşlarına son pası veren isim olan 28 yaşındaki futbolcu, 30 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler