Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Okan Kocuk Fenerbahçe'den tepki gördü, Yüksel Yıldırım cevap verdi!

Akın Ungan
04.02.2024 - 00:23 | Son Güncellenme: 04.02.2024 - 00:51

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe'nin tepkisini çeken eski Galatasaraylı Okan Kocuk, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı hakkında açıklama yaptı.

Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Okan Kocuk Fenerbahçe'den tepki gördü, Yüksel Yıldırım cevap verdi!

Trendyol Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım flaş açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'ye konuşan Yıldırım, Fenerbahçe maçını yorumladı. Ayrıca Yüksel Yıldırım, Sarı-Lacivertliler'in Samsunspor kadrosunda bulunan eski Galatasaraylı futbolcular için söylediklerini yanlış bulduğunu belirtti.

"Fenerbahçe bize 1 puanı verdiyse aptallığına verdi"

Trendyol Süper Lig'in 21'inci haftasında Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maç hakkında konuşan Yüksel Yıldırım, "Fenerbahçe bize 1 puanı verdiyse aptallığına verdi. Ben orada yöneticilere de söyledim yani" ifadelerini kullandı.

"Biz bir tane frikik attık, kalecinin aptallığı girdi içeri"

Sözlerine devam eden Yıldırım, "20 pozisyona girdin. 40 kere ceza sahama girdin gol atamıyorsun. Vurdukları toplar auta gidiyor, direğe vuruyor. Ne yapacağız kendi kalemize mi gol atacağız? Biz bir tane frikik attık. Kalecinin aptallığı girdi içeri. Başka pozisyonumuz yok. Fenerbahçe'den 1 puan aldık diye millet bize kızıyor. Kapatalım o zaman" dedi.

İlgini Çekebilir
Batshuayi nefes verdi! Krallık yarışına devam
Habere Git

"Fenerbahçeliler saldırıyor"

Galatasaray'ın 2-0 kazandığı maç hakkında ise Yüksel Yıldırım, "Fenerbahçeliler saldırıyor. Biz maça puan ya da puanlar almak için çıkacağız dedim. Küme düşmemeye oynuyoruz, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray bizim rakibimiz değil ama alacağımız 1 puan altın değerinde, 1 puan bizi kümede tutar dedik" şeklinde konuştu.

"Ben Ali Koç'tan 3 tane oyuncu istedim, vermedi"

Yıldırım, "Daha ilk dakikalarda 2 tane saçma gol yedik. Ondan sonra millet biz Fenerbahçe'den 1 puan aldık diye bizde üç tane Galatasaraylı futbolcu oynuyor. Bunun ikisi bizim satın aldığımız oyuncular. Bir tanesi kiralık Taylan. Fenerbahçeliler saldırıyor. Ben Ali Koç'tan 3 tane oyuncu istedim, vermedi. Galatasaray'dan oyuncu alıp da Fenerbahçe'ye karşı oynayınca böyle bir şeyler söylenmesi çok ayıp şeyler" dedi.

"Ben, Türkiye'de şike var dedim"

Türk futbolunda şike iddiaları hakkında açıklama yapan Yüksel Yıldırım, "Ben hayatımda bırak maç satmayı, birine böyle bir para vereyim bilmem. Rüşvet, pis işlere girmem. Ben onun için şike olaylarında kalktık, Türkiye'de şike var dedim. Benim şampiyonluğum çalındı dedim. Kimse beni dinlemedi. Ben böyle bir adamken, şimdi gidip de Galatasaray'a vereceğim maçı, böyle bir şey olabilir mi? Bunlar uydurma. Hazmedemeyenler çemkiriyor" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Eski Galatasaraylı'nın Süper Lig'e dönüşü iptal oldu!
Habere Git

"Ne maç alırım ne maç satarım"

Açıklamasını sürdüren Yıldırım şunları kaydetti: "Hocam bu oyuncuları seçti. Markus Gisdol'un yaptığı bir kadro. Ben saygı duymak zorundayım. Ben karışan bir başkan değilimdir. Yenildik, çok kötü oldu bizim için. Medya ya da taraftar grupları bunun altında bir şey aramasın. Samsunsporlular da saldırıyor. Kadro dışı bırak... Tamam 3'ünü kadro dışı bırakayım, kim oynayacak? Küme mi düşeyim? Ayıp denen bir şey var. Biz temiz futbol için ülkede bağıran bir numaralı başkan benimdir. Belki beni fazla ciddiye almıyorlar. Büyük camia olmadığımız için. Yüksel Yıldırım'ın asla geçmişinde ve yaşam tarzında ne rüşvet ne de maç satma olamaz. Ne maç alırım ne maç satarım"

"Emre Kılınç bilerek mi öyle yaptı, gidin ona sorun"

Yüksel Yıldırım, "Ben maçtan çıktım direkt havaalanına gittim. Çok üzüldüm. Ben bu maçtan 1 puan bekliyordum. Maç yeni başlamış, bir korner gol oluyor. İkinci gol, defansın hatası, ondan sonra bunların ne Galatasaray ile ilgisi var ne de Fenerbahçe ile. Yapılan bir hata. Ayıp ediyorlar açık ve net. Türk futbolunu biz eğer gerçekten temiz olsun diyorsak, böyle iftira, laf söylemek olmaz. Sezonun başında Okan'ı (Kocuk) ıslıkladılar, şimdi alkışlıyorlar. Tamam çocuğun yapacağı bir şeyi yok. Suçu yok bana göre. Emre (Kılınç) kötü ortalar yaptı, daha iyisini yapabilirdi. Bilerek mi öyle yaptı, gidin ona sorun. Ben şimdi buradan yorum katarsam, farklı bir yere gider. Samsunspor camiasında asla böyle şeyler olmaz. Yüksel Yıldırım başkan olduğu sürece de olmayacak" ifadelerini kullandı.

"Bunlar Galatasaray ruhu olan oyuncular"

Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın Fenerbahçe maçından sonra fotoğrafı hakkında konuşan Yüksel Yıldırım, "Ben onu görmedim. Sonradan bana attılar. Bunlar siz de biliyorsunuz, Galatasaray'da oynamış, Galatasaray ruhu olan oyuncular. Bu futbolcular o takımdan ayrılınca inkar etmiyor. Fenerbahçe'den de ayrılan Fenerbahçeli olarak gidiyor ama yani Fenerbahçe'ye karşı oynadığında o maçı satacak diye bir şey yok yok" dedi.

"Üçünün de kötü niyeti yok, beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur"

Okan Kocuk, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı hakkında açıklama yapan Yüksel Yıldırım, "Bakın bu çocukların üçünde de kötü niyet yok ama beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur. Olmamıştır demiyorum. Sevdiği takımdır, oynadığı büyük takım, ona karşı oynamak kolay değildir. Camia baskıları, şunlar var, bunlar var... Galatasaray'a karşı gol atsalardı, Galatasaraylılar onları hain ilan edecekti ama başkaları bir şey demeyecekti. Şimdi atmadılar diye bu sefer Fenerbahçeliler hain ilan ediyorlar" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler