Eskişehirspor, Ercan Kuruçay Ve İhsan Turgut Kirveli'yi Transfer Etti

Ali Bozkurt
04.07.2023 - 15:13 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 15:20

Bölgesel Amatör Lig ekibi Eskişehirspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ederken forvet oyuncusu Ercan Kuruçay ve kaleci İhsan Turgut Kirveli'yi kadrosuna dahil etti.

Eskişehirspor, Ercan Kuruçay Ve İhsan Turgut Kirveli'yi Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Bölgesel Amatör Lig ekibi Eskişehirspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-kırmızılılar, bu çerçevede amatör ligde birçok şampiyonluk ve gol krallığı sevinci yaşayan, son olarak Karabük İdman Yurdu'nda forma giyen tecrübeli forvet Ercan Kuruçay'a ve Tire 2021 FK’nin file bekçisi İhsan Turgut Kirveli'ye resmi sözleşme imzalattı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde iki oyuncu için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Erkan Koca, eski başkanlarından Nebi Hatipoğlu, kulübün eski yöneticisi Fatih Baturaygil ve futbolcular katıldı.

Erkan Koca: “Bu hafta içinde yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız”

Törende basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Erkan Koca, yeni transferlerin takım için hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah bu hafta yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız. 2-3 isimle görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Bölgesel Amatör Ligin en iyi oyuncularını Eskişehirspor’a kazandıracağız. Yeni sezonu Ağustos ayının başında açmayı planlıyoruz. Sponsorluk için de görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda kamuoyuna açıklayacağız” diye konuştu.

Nebi Hatipoğlu: “Eskişehirspor A. Ş.’yi kuracağız”

“Eskişehirspor, Eskişehir’in en büyük markası” diyen Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor’un şirketleşeceğini dile getirerek, “Yönetime iki tane iyi futbolcu alalım dedim. Bu ligin gol kralı ve iyi bir kaleci olmasını istedik. İki transferin masraflarını karşılama konusunda yönetimle mutabık kaldık. İnşallah önümüz açık. Başkanlık dönemimde rahmetli Kemal Unakıtan çok destek vermişti. Bize sponsorluklar bulmuştu. Amatörden çıkacağız inşallah profesyonel liglere gideceğiz. Süper lig yolunda önümüz açık. Eskişehirspor ile ilgili projelerimiz devam ediyor. İnşallah Eskişehirspor A. Ş’yi kuracağız. İmar düzenlenmesiyle birlikte kulüp borçlardan kurtulacak. Herkesin destek vermesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Ercan Kuruçay: “İnşallah bu sezon iyi işler yapacağız”

Büyük bir camiaya geldiğini ifade eden tecrübeli golcü oyuncu Ercan Kuruçay, “Bu tür büyük camianın parçası olduğum için mutluyum. İnşallah Eskişehirspor’u hak ettiği profesyonel liglere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Büyük Eskişehirspor taraftarı iyi zamanda ve kötü zamanda yanımızda olsunlar. İnşallah bu sezon iyi işler yapacağız. O gücü de sahibiz. Küllerinden doğan bir Eskişehirspor camiası var. Taraftarlarımıza sezon sonunda kupa sözü veriyoruz” dedi.

“Elimizden gelenin en iyisini yapmak için buradayız”

28 yaşındaki file bekçisi İhsan Turgut Kirveli ise imza töreninde, çok büyük bir camiaya geldiğimin farkında olduğunu belirterek, "İnşallah Eskişehirspor’u eskisi gibi Süper Lig’de göreceğiz. Onun için de elimizden gelenin en iyisini yapmak için buradayız. Büyük bir taraftar grubumuz var. Onlara şampiyonluk sözü veriyoruz. Son maça kadar bizi desteklemelerini bekliyoruz. İnşallah sezon sonu çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

İki oyuncu resmi sözleşmenin imzalanmasının ardından Eskişehirspor’un özel koleksiyon formasını giyerek gazetecilere poz verdi.

Senin için hazırladığımız haberler