Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cevap!

Akın Ungan
15.03.2024 - 10:40 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 10:56

Son dakika haberleri | Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, dün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı açıklamalara cevap verdi. İşte tüm detaylar...

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cevap!

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Eyüpspor'un başkanı Murat Özkaya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün yaptığı açıklamalar üzerine konuştu. Sabah yazarı Levent Tüzemen, Özkaya ile görüştüğünü duyurdu.

"Selahattin Baki'yi aradım ve yayına bağlanmak istedim"

Murat Özkaya, "Basın toplantısı sırasında Selahattin Baki'yi aradım ve Ali Bey'in açıklamaları üzerine yayına bağlanmak istedim. Ama olmadı. Bağlansaydım, Thiam ve Samu Saiz transferleri ile sponsorluk konusunda açıklama yapacaktım" ifadelerini kullandı.

"Thiam alt ligde oynamak istemedi"

Sözlerine devam eden Özkaya, "Thiam'ı Kayseri satmak istiyordu ben teklif yaptım, Thiam alt ligde oynamayacağını söyledi, Pendikspor aldı. Sivassporlu Saiz için Sayın Mecnun Otyakmaz'dan görüşme izni istedim. 250 bin Euro önerdim düşük bulundu. 250 bin Euro peşin, 200 bin Euro da alt yapı sponsoru olarak oyuncuyu aldım" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Onur Göçmez davasını geri çekti!
Habere Git

"Fenerbahçe'nin her yerinden Koç Holding'in markaları fırlıyor"

Murat Özkaya, "Fenerbahçe'nin her yerinden Koç Holding'in markaları fırlıyor. Beşiktaş Stadı'nın adının Tüpraş olması için büyük paralar ödendi. Ben de Galatasaray ile sponsorluk anlaşması yaparken kulübün marka değerini düşünerek hareket ettim" açıklamasını yaptı.

Ali Koç ne demişti?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında; "Üç İstanbul kulübünün (Eyüpspor, Pendikspor ve Galatasaray) birbirlerine yakınlığı herkesin malumudur. Alın size koalisyon" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler