Fahrudin Ömerovic: "Beraberliği bulsak farklı olabilirdi"

Burak Alaca
28.02.2024 - 23:21 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 23:33

Ziraat Türkiye Kupası'nda Tümosan Konyaspor'un Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Fahrudin Ömerovic ve Yasir Subaşı açıklamalarda bulundu.

Fahrudin Ömerovic: "Beraberliği bulsak farklı olabilirdi"

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final etabında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Tümosan Konyaspor'un teknik direktörü Fahrudin Ömerovic ve oyuncu Yasir Subaşı açıklamalarda bulundu.

Fahrudin Ömerovic "Beraberliği bulsaydık ikinci yarı farklı olabilirdi"

Maçın ardından Konyaspor teknik direktörü Fahrudin Ömerovic "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyet. İlk devre planladığımız gibi gitti, Beşiktaş'ı durdurmaya çalıştık. Lig maçında olduğu gibi davetsiz bir gol yedik. Stratejimiz ikinci devre üzerineydi. Sakatlıklar oldu. İkinci devre özellikle son 20 dakika nispeten daha iyiye doğru gittik. Birkaç pozisyon bulduk. Belki 2-1 olsaydı son dakikalarda birşeyler olacaktı. Son dakikada attığımız gol ofsayt. Ama daha dengeli bir maç olabilirdi. Beraberliği bulabilseydik, ikinci devre Beşiktaş için daha zor olabilirdi. Pendikspor maçını düşünerek rotasyona gitmek zorundaydık. Bizim ana hedefimiz lig. Benim için sevindirici olan Muhammet'in 9 ay sonra sahaya dönebilmesi. İyi mücadele etti. İnanıyorum ki önümüzdeki periyotta bize çok daha fazla katkı sağlayacak" dedi.

Yasir Subaşı: "Olmayınca olmuyor"

Konyasporlu Yasir Subaşı maçı "Maça iyi hazırlandık. Bugün genellikle top onlardaydı. Geçişler yakalamaya çalıştık. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Olmayınca olmuyor. Üzgünüz. Ligde bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama demek ki biraz daha gayret etmemiz gerekiyor. Ligde ya tamam ya devam maçına çıkacağız. Önümüzdeki maçları kazanarak daha iyi yerlere gitmek istiyoruz" ifadeleri ile değerlendirdi.

Emmanuel Boateng: "Sonuç istediğimiz gibi olmadı"

Sonucun bekledikleri gibi olmadığını vurgulayan Emmanuel Boateng "Buraya hazır gelmiştik. Fakat sonuç istediğimiz gibi olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler