Fas’ta THY’den golf turnuvası

24.09.2017 - 20:59 | Son Güncellenme: 24.09.2017 - 20:59

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Fas’ın Kazablanka kentinde amatör golf turnuvası düzenlendi.

Uluslararası THY Açık Golf Turnuvası kapsamında düzenlenen organizasyona, yerli ve yabancı iş adamlarının yanı sıra çok sayıda golfsever katıldı.

Dünyanın en geniş katılımlı amatör golf yarışması olma özelliği taşıyan turnuvanın Kazablanka ayağında, 74 amatör golf oyuncusu yarıştı.

Organizasyona ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan THY Kazablanka Müdürü Sertan Yüce, her yıl Antalya’da düzenlenen Uluslararası THY Açık Golf Turnuvası kapsamında organize ettikleri yarışmaya katılımın yüksek olduğunu belirtti.

THY’nın spora verdiği öneme dikkati çeken Yüce, “THY olarak golfe verdiğimiz önem ve destekten dolayı dünyanın her yerinde organizasyonlar düzenlemekteyiz. 2013 yılında başladığımız uluslararası amatör golf turnuvası organizasyonuna THY Kazablanka Müdürlüğü olarak ilk defa katılıyoruz. Organizasyon kapsamında toplamda 63 ülkenin farklı 100 kentinde yarışmalar düzenlenmekte.” diye konuştu.

Fas’ta yaşayan yerli ve yabancı iş adamlarının turnuvaya davet edildiğini aktaran Yüce, “THY'nin tanıtımına katkı sağlayan organizasyona yüksek katılım sağlandığı için mutluyuz. Yarışma sonunda birinci olan katılımcı Antalya’da düzenlenecek final yarışmasına katılım hakkı kazanacak ayrıca kendilerini Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde bir hafta misafir edeceğiz.” dedi.

Turnuvaya katılan yarışmacılardan iş adamı İlyas Keskin, “Güzide ve milli şirketlerimizden THY’nin en büyük golf organizasyonunun Fas elemeleri gerçekleştiriliyor. Seksene yakın katılımcının bulunduğu turnuvada, tek Türk yarışmacı olduğum için sevinçli ve gururluyum.” ifadelerini kullandı.

Turnuva sonunda, yarışmayı birinci olarak tamamlayan Mukrim Bubekir’e ödülünü THY Kazablanka Müdürü Yüce takdim etti. Dereceye giren diğer katılımcılara da çeşitli ödüller verildi.

Geçen yıl Antalya’da düzenlenen 7 milyon dolar ödüllü Uluslararası THY Açık Golf Turnuvasına, 63 ülkeden 109 golf oyuncusu katılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler