Fatih Terim yerden yere vurdu! Yunanistan ikiye bölündü...

Özgür Koç
02.04.2024 - 09:43 | Son Güncellenme: 02.04.2024 - 09:53

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Turu'ndaki ikinci maçında PAOK'a 3-2 yenilen Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından hakem hakkında yaptığı açıklamalar Yunan basınını da ikiye böldü.

Fatih Terim yerden yere vurdu! Yunanistan ikiye bölündü...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de yabancı hakem tartışmaları devam ederken, Yunanistan'da Şampiyonluk Turu'nda Panathinaikos ile PAOK arasındaki karşılaşmayı yöneten Danimarkalı hakem Mikkel Redder'in performansı Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim'in büyük tepkisine neden oldu.

"Danimarka'nın en kötü hakemi"

Şampiyonluk Turu'nda ilk maçında deplasmanda ezeli rakibi Olimpiakos'u 3-1 yenmesine karşısında sahasında oynadığı karşılaşmada PAOK'a 3-2 mağlup olan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın hakemini sert sözlerle eleştirmiş,"Hakemlerden genelde bahsetmem ama Yunan Ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Maçın sonuna sadece 4 dakika vermeye utanır insan. Kırmızı kart ve çaldığı fauller hakkında bir şey söylemiyorum! Eğer böyle yabancı hakem göndereceklerse göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi." ifadelerini kullanmıştı. 

Yunan medyası ikiye bölündü

Sabah'ın haberine göre Fatih Terim'in bu ifadeleri Yunan medyasında gündem oldu. Deneyimli çalıştırıcının sözlerine bir kısım destek verirken bir kısmın da katılmadığı belirtildi. 

Panathinaikos yarın AEK ile karşılaşacak

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos Play-Off Şampiyonluk Turu'ndaki 3. maçında yarın sahasında AEK ile karşılaşacak. Zorlu mücadele saat 21.00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler