Fenerbahçe, Eyüpspor'dan Umut Nayir'i Transfer Etmek İstiyor! İşte Bonservis Bedeli...

Akın Ungan
04.06.2023 - 11:38 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 11:59

Fenerbahçe, sezonu Ümraniyespor'da kiralık olarak geçiren Umut Nayir'i transfer etmek istiyor. Eyüpspor'un istediği bonservis bedeli belli oldu. Detaylar.

Fenerbahçe, Eyüpspor'dan Umut Nayir'i Transfer Etmek İstiyor! İşte Bonservis Bedeli...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Ali Koç yönetimi, yeni dönemin kadro planlamasını oluşturdu.

Fenerbahçe'de gündem forvet transferi

Sarı-Lacivertliler, bu sezon hücum hattına yaptıkları bazı takviyerden beklediği katkıyı alamadı. Joao Pedro ve Joshua King, istenen seviyeye gelemedi. Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer yapmak istiyor.

Umut Nayir listede

Fotomaç'ın haberine göre Kanarya, bu sezon Ümraniyespor'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Umut Nayir'i listesine aldı. Sarı-Lacivertliler, bonservisi Eyüpspor'un elinde olan futbolcuyu transfer etmeyi planlıyor.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan derbi kararı!
Habere Git

Eyüpspor, Umut Nayir'in bonservisini belirledi

Ayrıca Eyüpspor, sezon başında Giresunspor'dan transfer ettiği ve hemen ardından Ümraniyespor'a kiraladığı golcü oyuncunun bonservis bedelini belirledi. İstanbul temsilcisi Umut Nayir için 1 milyon Euro talep edecek.

Ümraniye'deki performansı dikkat çekti

Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Giresunspor'a transfer olan Umut Nayir, bu sezon başında ise Eyüpspor'a imza attı. TFF 1. Lig ekibi, Umut ile sözleşme yaptıktan sonra golcü oyuncuyu Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'a kiraladı. 29 yaşındaki santrfor, Ümraniye'de attığı gollerle adından söz ettirdi.

32 maçta 18 gol 3 asist

Bu sezon 32 resmi müsabakaya çıkan Umut Nayir, 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli forvet, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Icardi mi Valencia mı?
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler