Emre Akbaba transferinde SICAK gelişmeler yaşanıyor! Tazminat...

16.08.2018 - 11:56 | Son Güncellenme: 17.08.2018 - 01:42

Galatasaraya'a transfer olması gündemde olan Emre Akbaba'ya flaş bir hamleyle Fenerbahçe teklif yaptı. Büyük yankı uyandıran bu transfer hamlesi sonrası taraftarlar ikiye bölünürken bir grup taraftar Fenerbahçe'ye transfer olduğunu, diğer grupsa Galatasaray'a transfer olduğunu iddia etti. Peki Emre Akbaba hangi takıma transfer oldu? Galatasaray'a mı transfer oldu? Fenerbahçe'ye mi? işte detaylar...

Emre Akbaba transferinde SICAK gelişmeler yaşanıyor! Tazminat...

Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Emre Akbaba'nın transferi hakkında gün boyu sıcak gelişmeler yaşandı ve açıklamalar yapıldı. Gelişmeler sıcağı sıcağı ajansspor.com 'da yer alıyor.

Emre Akbaba'nın transferi sürescinde yaşanan tüm gelişmeler bu haber başlığı altında ...

Galatasaray ile Alanyaspor'un uzun süredir görüşme halinde olduğu Emre Akbaba için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe, Emre Akbaba transferi için Alanyaspor ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi. (Ligue1_Turkce)

Fenerbahçe'den Emre Akbaba transferi için ilk resmi açıklama

Transfer iddialarıyla ilgili açıklamada bulunan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, dikkat çekecek ifadeler kullandı:

"Fransız basını ne yazıyor detaylarıyla bilemem. Bu haberi kesinlikle görmedim. Sadece Emre Akbaba'nın başarılı bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim."

"Daha önce de belirttiğim bir durum vardı. Sadece gerçekleri ve olmuş transferleri konuşacağım. Emre Akbaba iyi bir oyuncu. Onun dışında başka bir şey diyemem."

Fenerbahçe resmi teklif yaptı

Öte yandan yayıncı kuruluş beIN Sports da Fenerbahçe'nin Emre Akbaba transferi için resmi teklif yaptığını iddia etti. Bu haber son dakika gelişmesi olarak paylaşıldı.

Akbaba'dan Fenerbahçe'ye transfer cevabı: Hayalim Şampiyonlar Ligi'nde oynamak!

Adı uzunca bir süredir Galatasaray ile anılan Emre Akbaba için Fenerbahçe sürpriz bir hamle yaptı. Sarı lacivertliler Aytemiz Alanyaspor'a 3 milyon Euro'luk resmi teklifini iletti. Akdeniz ekibi teklifi değerlendirmeye alırken, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun teklife olumsuz baktığı öğrenildi. 

Emre için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra yurt dışından da teklifler olduğu öğrenilirken, Galatasaray'ın en son 2.7 milyon Euro ile turuncu yeşilli yönetimin kapısını tekrar çaldığı belirtildi. Fenerbahçe'nin teklifine "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" dediği iddia edilen Emre Akbaba'nın, "Ya Galatasaray ya da Galatasaray" dediği gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe, Emre Akbaba transferini bitirdi!

Yaşanan gelişmelerin ardından; NTV'nin haberinde şu ifadeler kullanıldı:

Fenerbahçe, Emre Akbaba için Alanyaspor'a 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Emre'nin birkaç gün içinde İstanbul'ada sağlık kontrolünden geçerek sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Transferin gözde ismi Emre Akbaba, Fenerbahçe ile anlaştı.

Fenerbahçe Aytemiz Alanyaspor’dan sonra Emre Akbaba ile de prensip anlaşmasına vardı. Sarı lacivertli kulübün resmi açıklama yapması bekleniyor.(TRT Spor)

Ahmet Çakar'dan, Emre Akbaba transferi hakkında iddia

Öte yandan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Twitter hesabından Emre Akbaba'nın Galatasaray'a imza atacağını açıkladı.

Abdürrahim Albayrak'tan Emre Akbaba açıklaması

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için hazırlandığı Emre Akbaba transferinde bir anda Fenerbahçe'nin devreye girip milli oyuncuyla prensipte anlaşması üzerine pazarlıklar yoğunlaştı. Abdurrahim Albayrak: "Bir teklif daha sunduk, bu teklif ile ilgili geri dönüş bekliyoruz. Yarın Alanyaspor başkanı ile bir kez daha görüşeceğiz." dedi.

Tazminat gerçeği!

Senin için hazırladığımız haberler