Süper Lig'de 14. Hafta puan durumu ve maç sonuçları

Feride Kara
13.11.2022 - 19:32 | Son Güncellenme: 13.11.2022 - 19:44

Süper Lig'de Dünya Kupası öncesi son hafta karşılaşmaları oynandı. Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Antalyaspor maçı Taksim'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelendi

Süper Lig'de 14. Hafta puan durumu ve maç sonuçları

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’de 14 hafta karşılaşmaları sona erdi. Bu akşam oynanması beklenen Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşması Taksim’de yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelendi. Galatasaray’ın Başakşehir’i 7-0'lık skorla mağlup ettiği haftada Fenerbahçe mağlup olurken, Trabzonspor ise 2 puan bıraktı. 

Galatasaray zirveye yaklaştı

Dün akşam oynanan karşılaşmada Galatasaray deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Başakşehir’i tam 7-0 mağlup etti. Kerem Aktürkoğlu (3), Mauro Icardi, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakçı’nın golleriyle rakibini dağıtan sarı kırmızılılar puanını 27’ye çıkararak lider Fenerbahçe’nin 2 puan ardında ikinci sıraya yerleşti. 

14.hafta sonuçları

*Alanyaspor 0-0 Adana Demirspor

*MKE Ankaragücü 1-1 Trabzonspor

*Sivasspor 2-2 Ümraniyespor

*Fenerbahçe 1-2 Girseunspor

*Başakşehir 0-7 Galatasaray

*Fatih Karagümrük 3-3 Gaziantep FK

*İstanbulspor 0-1 Hatayspor

*Kayserispor 1-2 Konyaspor

*Beşiktaş - Antalyaspor ERT

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye kupada Süper lig ekibi çıktı!
Habere Git

Fenerbahçe’den şok yenilgi

Haftanın en sürpriz sonucuna Şükrü Saraçoğlu’nda Giresunspor imza attı. Fenerbahçe, Karadeniz ekibi karşısında Enner Valencia’nın golüyle 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı sonrasında 10 kişi kalarak, 2-1 kaybetti. Sarı lacivertliler 29 puanda kalarak liderliği korusa da ikinci sıra ile makas iyice kapandı. Giresunspor ise puanını 15’e yükselterek 12. Sıraya tırmandı. 

Trabzonspor kan kaybetti

Trabzonspor, MKE Ankragücü deplasmanından hayal kırıklığı ile ayrıldı. Karşılaşmadan 1-1'lik skorla yarılan bordo mavili ekip eğer kazansaydı puanını 26’ya yükseltip üçüncü sıraya çıkacaktı fakat 1 puana razı gelerek 7. sırada kaldı. Ankaragücü ise 13 puana gelerek düşme hattından uzaklaşma çabasını sürdürdü. 

Konyaspor yukarı çıktı

Konyaspor deplasmanda 5 maçtır kaybetmeyen Kayserispor’u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Francisco Calvo ve Mame Diouf’un golleriyle 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla yeşil beyazlılar puanını 24’e çıkararak ligin 4. sırasına kadar çıktı. Kayserispor ise23puanda kalarak 6. sırada yer aldı. 

Süper Lig’in 15. hafta maçları

Süper Lig’in 15. Haftası Dünya Kupası sonrası Aralık ayının sonunda oynanacak. İşte fikstür...

*Antalyaspor – MKE Ankaragücü

*Ümraniyespor - Başakşehir

*Galatasaray - İstanbulspor

*Trabzonspor – Fenerbahçe

* Gaziantep FK - Beşiktaş

*Adana Demirspor – Fatih Karagümrük

*Kasımpaşa - Sivasspor

*Konyaspor – Alanyaspor

*Hatayspor - Giresunspor

Beşiktaş - Antalyaspor maçına terör gölgesi

Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor maçı Taksim’de yaşanan terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Senin için hazırladığımız haberler