Fenerbahçe maçı sonrası açıklandı! Kasımpaşa'nın bütçesi herkesi şaşırttı...

Cem Ergün
24.02.2024 - 22:45 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 22:58

Süper Lig'in 27'nci haftasında Fenerbahçe, son dakikalarda bulduğu golle Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Kasımpaşa'nın bütçesi herkesi şaşırttı!

Fenerbahçe maçı sonrası açıklandı! Kasımpaşa'nın bütçesi herkesi şaşırttı...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Kasımpaşa, son dakikalarda yediği golle Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-1 mağlup oldu. İstanbul ekibinin bütçesini maçın ardından teknik direktörleri Sami Uğurlu açıkladı. İşte detaylar...

"Çok para harcamaya gerek yok"

Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, Fenerbahçe maçının ardından takımın bütçesi hakkında şu sözleri söyledi:  "Bakın bizim bütçemiz 5.5 milyon dolar. O kadar çok para harcamaya gerek yok. Stadı taraftarı verin, biz 5.5 milyon dolara onu yakalarız yani. O yüzden izlenirlik azalıyor. Avrupa'da başarı olmuyor. Bir şeyler bulunacak dedik yani maçta."

Kasımpaşa'nın piyasa değeri

Transfermarkt verilerine göre Kasımpaşa'nın piyasa değeri 25.6 milyon Euro olarak belirtildi. Kasımpaşa'nın kadrosunda 14 yabancı futbolcu bulunuyor.

Değeri en yüksek futbolcusu

Transfermarkt verilerine göre Kasımpaşa'nın piyasa değeri en yüksek futbolcusu ise takımın 17 yaşındaki stoperi Yasin Özcan oldu. Yasin'in pşyasa değeri 3.8 milyon Euro olarak güncellendi. Genç futbolcunun, Kasımpaşa ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Kadrosuna 5 takviye yaptı

Kasımpaşa, kış transfer döneminde kadrosunu 5 yeni isimle güçlendirdi. Kasımpaşa, Oğulcan Çağlayan, Rochinha, Jackson Porozo, Emre Gedik ve Trazie Thomas'ı transfer etti.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından en golcü takım

Kasımpaşa, Süper Lig'de bu sezon 48 gol kaydetti. Mavi-Beyazlılar, yalnızca 70 gollü Fenerbahçe ve 55 gol kaydeden Galatasaray'ın gerisinde en golcü 3. takım olmayı başardı. Kasımpaşa, ligde 39 puanla 5. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler