Fenerbahçe Opet'te Meliha Diken transfer için kararını verdi

Aleyna Gürgen
13.03.2024 - 21:14 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 21:35

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet'te forma giyen Meliha İsmailoğlu Diken yeni sezon için transferde anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Opet'te Meliha Diken transfer için kararını verdi

Fenerbahçe Opet'te gelecek sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin son olarak Meliha İsmailoğlu Diken ile yeni sezon için sözleşme yenilediği öne sürüldü. 

Meliha Diken, gelecek sezon da Fenerbahçe'de

Volley News'ten Alessandro Garotta tarafından aktarılan bilgilere göre Sultanlar Ligi'nde gelecek sezon için kadro çalışmaları devam ediyor. Habere göre Fenerbahçe Opet oyuncusu Meliha İsmailoğlu Diken gelecek sezon da Sarı-Lacivertli formayı terletecek. 

Meliha Diken İsmailoğlu kimdir?

Fenerbahçe Opet oyuncusu Meliha Diken İsmailoğlu 17 Eylül 1993'te dünyaya geldi. 2021-22 sezonundan bu yana Sarı-Lacivertli ekipte yer alan tecrübeli smaçör daha öncesinde ise Bosna Hersek'te OK Kula Gradacac, Türkiye'de ise İlbank, Fenerbahçe Grundig, Eczacıbaşı ve VakıfBank formaları terletti.

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nin liderlik maçında Melissa Vargas olmayacak: İşte nedeni
Habere Git

Fenerbahçe Opet ligde ne durumda?

Vodafone Sultanlar Ligi'nde liderlik koltuğunda bulunan ekip Fenerbahçe Opet. Sarı-Lacivertli takım bu sezon oynadığı 24 maçtan 22 galibiyet ile döndü. Toplamda 68 puanı olan Fenerbahçe Opet bu sezon ligde 70 set aldı ve yalnızca 13 set kaybetti. Ligde ikinci sırada bulunan Eczacıbaşı Dynavit ise 24 maçta 22 galibiyet aldı ve toplamda 64 puana sahip. 

Senin için hazırladığımız haberler