Fenerbahçe tribünü Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi! Cevap hemen geldi...

Akın Ungan
27.02.2024 - 22:45 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 08:15

MKE Ankaragücü, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-0 yendi. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi. Emre Belözoğlu cevap vedi.

Fenerbahçe tribünü Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi! Cevap hemen geldi...

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Ankaragücü 3-0 kazandı. Son anlarda yaşananlar maça damga vurdu.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe tribününden tepki gördü

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, takımı 3-0 öndeyken maçın son anlarında Fenerbahçe tribünlerinden tepki gördü.

Kafa sallayarak cevap verdi

Emre Belözoğlu, eski kulübünün taraftarı tarafından tepki görürken önce sadece aleyhine tezahürat yapan tribünün olduğu bölgeye baktı. Daha sonra ise Fenerbahçe taraftarının olduğu tribünlere doğru kafa sallayarak kendisine gösterilen tepkiye cevap verdi.

İlgini Çekebilir
Ankaragücü, Fenerbahçe'yi oynatmadı, kupada eledi!
Habere Git

"Böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmezdim"

Fenerbahçe taraftarının kendisine yönelik tepkisi hakkında maç sonunda açıklama yapan Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe taraftarlarının tepkisine söyleyecek bir şeyim yok. Ben Fenerbahçe'yi tercih ettim, Fenerbahçeli Emre'yim ben. Sokakta bunu bana hissettirdiler. Hayatın gerçekleriyle çok fazla yüzleşmiş biriyim ama böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

"Bugün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım"

Konu hakkında açıklamasını basın toplantısında da sürdüren Belözoğlu, "Allah 150 sene ömür verse böyle birşey yaşayacağımı düşünmezdim. Beni yakından tanıyanlar Fenerbahçe'yi kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşadıklarım hak ettiğim bişey değildir. Hayat çok sevdiğinle sınanmadan ibaret. Fenerbahçeli Emre olarak anılıyorum. Ama Fenerbahçe'ye karşı oynarken de ekmeğini yediğim yere ihanet etmeyecek şekilde, bir sporcunun yapması gerekeni yaptım. Bugün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım" dedi.

İlgini Çekebilir
"Ben Fenerbahçeli Emre'yim... Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim"
Habere Git

"Fenerbahçe'den ayrılırken de böyle ağır şeyler yaşamıştım"

Belözoğlu, "Ben Fenerbahçe'den ayrılırken de böyle ağır şeyler yaşamıştım. Fenerbahçe gel dedi geldim, git dedi gittim. Fenerbahçe kalbimin en güzel yerinde. Ekmek yediğim yere ihanet etmem. Fenerbahçe'ye karşı oynarken elimden geleni yaparım" ifadelerini kullandı.

İstifadan dönmüştü

Trendyol Süper Lig'in 27'inci haftasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Emre Belözoğlu, maçın ardından istifa sinyali vermişti. Belözoğlu, "Akşam başkanla konuşup gerekeni yapacağım. Bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullanmıştı. Emre Belözoğlu'nun istifası Ankaragücü yönetimi tarafından kabul görmedi. Belözoğlu, Başkent ekibindeki görevine devam etti.

"Kayserispor maçından sonra başkanla konuşmamız lazımdı, konuştuk"

Verdiği istifa sinyali hakkında konuşan Emre Belözoğlu, "Buraya gelirken çok söz verdim hepsini yerine getirmek istiyorum. Kayserispor maçından sonra başkanla konuşmamız lazımdı. Konuştuk. 19 Mayıs Stadyumu açılacağı zaman ben burada olurum veya olmam ama taraftarın bize verdiği desteğin karşılığını vereceğiz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler