Fenerbahçe ve Beşiktaş, Mehmet Can Kocabaş'ı istiyor! Transferin detaylarına Ajansspor ulaştı...

12.01.2020 - 15:15 | Son Güncellenme: 13.01.2020 - 02:29

En güncel transfer haberleri... Beşiktaş ve Fenerbahçe, Manisasporlu Mehmet Can Kocabaş'ı transfer etmek istiyor. Peki, Mehmet Can Kocabaş kimdir, hangi pozisyonda oynuyor? Transferin detaylarına Ajansspor ulaştı. İşte tüm bilgiler...

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Mehmet Can Kocabaş'ı istiyor! Transferin detaylarına Ajansspor ulaştı...

Geçtiğimiz günlerde, TFF 3. Lig ekiplerinden Manisaspor ile yollarını ayırmaya hazırlanan genç futbolcu Mehmet Can Kocabaş’ın Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer listesine girdiğine dair iddialar yer almış, iki dev takımın 18 yaşındaki oyuncuyu takip ettiği öne sürülmüştü. Ajansspor, konunun detaylarına ulaştı...

Başakşehir de Mehmet Can Kocabaş için devrede!

TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Manisaspor’da forma giyen 18 yaşındaki futbolcu Mehmet Can Kocabaş’ın Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın takibinde olduğu iddia edilmişti.

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre; Mehmet Can ile bir başka Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir de ilgileniyor. 

Mehmet Can Kocabaş’ın henüz bu takımlarla transfer için görüşmediği de belirtildi. Manisaspor ile fesih işlemlerinin 1 hafta içinde resmiyet kazanması beklenirken, oyuncu bu adımın ardından görüşmelere başlayacak.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin sadece bu sene değil, geçen senelerden beri bu oyuncuyu takip ettiği öğrenildi. Bu transferde en istekli takımın ise Fenerbahçe olduğu bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan, Mehmet Can kariyerinde profesyonel bir adım atacak. Menajeri ile birlikte hareket edecek 18 yaşındaki futbolcu, kariyer planlamasında menajerine güveniyor.

AJANSSPOR - ÖZEL

Mehmet Can Kocabaş kimdir, kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor?

Şu anda TFF 3. Lig ekibi Manisaspor'da forma giyen isimlerden Mehmet Can Kocabaş, Bergama Belediyespor altyapısında da forma giydi. Orta saha ve forvet arkası poziyonlarında görev alabilen 18 yaşındaki futbolcu, sergilediği performansla büyük takımların radarına girdi.

Senin için hazırladığımız haberler