Fenerbahçe, AEK Larnaca maçına odaklandı

Orhan Gülek
04.10.2022 - 20:08 | Son Güncellenme: 04.10.2022 - 20:14

Fenerbahçe, AEK Larnaca ile 6 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, AEK Larnaca maçına odaklandı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, B Grubu 3. maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden AEK Larnaca ile karşılaşacak.Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı. 

Luan Peres ve Joshua King, AEK Larnaca maçında yok

Ardından sahaya geçen oyuncular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi müsabakası öncesinde 2 eksik bulunuyor. Luan Peres ve Joshua King'in ise tedavilerine devam edildi. İki isim de AEK Larnaca karşısında görev alamayacak. Luan Peres ve Joshua King günü bireysel çalışmalarla tamamlarken; Mert Hakan Yandaş idmanı tedavi programlarıyla noktaladı.

Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan

Fenerbahçe, ilk maçta Dinamo Kiev'i yenmiş, 2. maçında Rennes ile berabere kalmıştı. Sarı lacivertli ekip, kazanarak puanını 7 yapmak istiyor. 

Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı 6 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de Exxen'de canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler