Fenerbahçe'de kritik iki viraj! Art arda iki kader maçı!

Burak Alaca
15.03.2024 - 17:25 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 17:57

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans çeyrek finalinde ve EuroLeague'de Olympiakos'a karşı oynayacağı karşılaşmaların tarihleri dikkat çekti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de kritik iki viraj! Art arda iki kader maçı!

AJANSSPOR - HABER

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin çeyrek finalde Olympiakos ile eşleşmesinin ardından ortaya çıkan fikstürde kulüp için kritik iki gün belirdi.

Fenerbahçe için Atina'da kritik iki gün

Çeyrek finalin ilk etabında 11 Nisan'da Karaiskakis Stadyumu'nda Olympiakos'a konuk olacak olan Fenerbahçe, basketbolda ise 12 Nisan'da Pire'deki Barış ve Dostluk Salonu'nda Yunan ekibinin konuğu olacak.

Futbolda rövanş İstanbul'da

Atina'da oynanacak çeyrek final ilk maçının ardından Fenerbahçe, Yunan devini 18 Nisan'da Ülker Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuk edecek ve Konferans Ligi'nde yarı final için mücadele edecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe koçundan mobbing açıklaması
Habere Git

EuroLeague'in son haftasında Fenerbahçe için kilit maç

EuroLeague'in 34. haftasında Fenerbahçe Beko ise 4. yarışı verdiği Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Şu an 18'er galibiyeti bulunan iki takım sezonun kalanında yukarı tırmanmak için rekabet edecek.

Olympiakos-Fenerbahçe geçen sezon play-off'a damga vurmuştu

EuroLeague'de geçen sezonu lider tamamlayan Olympiakos play-off etabında normal sezonu 8. tamamlayan temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile eşleşti. Kıran kırana geçen ve iki tarafın da Final Four'a yaklaştığı seriden 3-2 ile Yunan ekibi galip ayrılmıştı.

Fenerbahçe'de hedef ikide iki

Sezonun 6. haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmadan Fenerbahçe Beko 79-77'lik galibiyetle ayrılmıştı. Sarı-Lacivertliler ligin son haftasında Atina deplasmanında rakibine karşı duble yapmaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'un belalısı Fatih Terim!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler