Fenerbahçe, Maxi Gomez ve Sörloth'u transfer etti

18.08.2022 - 09:58 | Son Güncellenme: 18.08.2022 - 11:24

Bütün gözlerin forvet transferine çevrildiği Fenerbahçe'de yönetim taraftarını sevindirmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertliler iki yıldız golcüyü birden İstanbul'a getirecek.

Fenerbahçe, Maxi Gomez ve Sörloth'u transfer etti

Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte transfer sezonunun en hızlı takımı olan Fenerbahçe, taraftarının da uzun süredir beklediği forvet transferini bitirmeye hazırlanıyor.

Maxi Gomez ve Sörloth'ta mutlu sona yakın

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı lacivertliler bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Maxi Gomez ve Alexander Sörloth transferinde önemli mesafe aldı. İki oyuncuyu sarı lacivertli formayı giyme konusunda ikna etmeyi başaran sarı-lacivertliler, kulüpler bazında pazarlıklarını sürdürüyor. Valencia ve Leipzig ile de anlaşmaya varılmasının ardından iki futbolcu da İstanbul'a getirilecek.

Kanarya yıldızları win-win mottosuyla ikna etti

Fenerbahçe'nin kurmayları iki yıldız oyuncularla yaptıkları görüşmelerde 'win-win' mottosuyla hareket edip transferin bir ayağını çözmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Viyana kapısında! İşte Jesus'un 11'i...
Habere Git

"Bizim takımda amacına ulaşabilirsin"

Dünya Kupası'na formda gitmek isteyen Maxi Gomez, bu yüzden daha fazla ve düzenli oynayabileceği bir takıma transfer olmayı planlıyordu. Sarı-lacivertliler, Uruguaylı yıldızın hassasiyetine vurgu yapıp, "Bizim takımda istediğin süreyi alıp, amacına ulaşabilirsin. Sonuç olarak hem sen hem de kulübümüz bu işten karlı çıkmış olur" diyerek 26 yaşındaki futbolcunun teklifi kabul etmesini sağladı.

"Süper Lig'i yakından tanıyorsun"

Aynı telkin Alexander Sörloth için de yapıldı. Trabzonspor'da yakaladığı müthiş çıkış sonrası Leipzig'e giden Norveçli yıldız, kariyerinin son bölümünde beklentilerin çok gerisinde kaldı.

Bundesliga ve La Liga'da Trabzonspor'daki başarılı günlerini aratan 1995 doğumlu forvete Süper Lig'i yakından tanıyan bir oyuncu olarak Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda tekrar çıkış yakalayabileceği belirtildi.

Gözden düştü 4. sıraya indi

Türkiye macerasına 2019/20 sezonunda Trabzonspor'da başlayan Sörloth, bordo-mavili takımla attığı 33 gol sonrası rekor ücretle Alman kulübü Leipzig'in yolunu tuttu. Bundesliga'da 29 lig maçında 5 gol atabilen Norveçli golcü başarısız bir sezon geçirdi.

 

Geçtiğimiz sezon Real Sociedad'a kiralanan 26 yaşındaki futbolcu, bu kez de La Liga'da etkisizliğini sürdürdü ve sadece 4 gol kaydetti. Bu sene yeniden Leipzig'e dönen Sörloth takımda Werner, Andre Silva ve Poulsen'in ardından 4. santrfor konumuna düştü.

Senin için hazırladığımız haberler