Fenerbahçe'den G.Saray-Antalyaspor maçı sonrası sert açıklama

Orhan Gülek
26.02.2024 - 22:44 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 22:51

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının ardından çok sert bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den G.Saray-Antalyaspor maçı sonrası sert açıklama

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrıldı ve zirvedeki yerini korudu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, Galatasaray karşılaşmasının ardından bir açıklama yaptı.

"Tarih boyunca unutulmayacak"

Fethi Pekin, açıklamasında, "Tarih boyunca unutulmayacak bir adaletsizlik ve emek hırsızlığı. Tarihe geçecek bir tiyatro." ifadelerini kullandı.

İşte Fethi Pekin'in Galatasaray - Antalyaspor maçı sonrası sözleri

Fethi Pekin'in açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Öznesi, odağı ve kazananı belli bir düzen. Tarih boyunca unutulmayacak bir adaletsizlik ve emek hırsızlığı. Tarihe geçecek bir tiyatro. Tarih, bugün bir kez daha utanmadan utanmazlıktan bahsedenlerin rezilliğini yazdı… Futbolun ölümüne izin verenlere, çanak tutanlara, parçası olanlara yazıklar olsun!"

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da isyan: "Hakem, Fenerbahçe'nin rövanşını aldı!"
Habere Git

Galatasaray - Antalyaspor maçında neler yaşandı?

Galatasaray 9. dakikada Tete'nin yerde kalmasının ardından penaltı bekledi. Hakem Abdulkadir Bitigen devam dedi. VAR'dan inceleme tavsiyesi geldi. Galatasaray, VAR incelemesinin ardından 11. dakikada penaltı kazandı.

45+1. dakikada Kerem Aktürkoğlu topu ağlara gönderdi. Ancak ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı. VAR kontrolü sonrası gol geçerli sayıldı.

Haftaya derbi var

Galatasaray bu sonucun ardından puanını 72'ye çıkardı ve Fenerbahçe'nin önünde 2 puan farkla liderliğini sürdürdü. Antalyaspor ise 35 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray, derbide Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Antalyaspor ise Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler