Fenerbahçeli Serdar Dursun'a Belçika'dan Transfer Teklifi Geldi

Ali Bozkurt
27.01.2023 - 10:21 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 10:40

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan golcü oyuncusu Serdar Dursun'u Belçika ekibi KV Mechelen transfer etmek istiyor. Detaylar...

Fenerbahçeli Serdar Dursun'a Belçika'dan Transfer Teklifi Geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Serdar Dursun'a talip çıkmaya devam ediyor. Sezon başında Alman ekibi Schalke'nin transfer etmek istediği golcü oyuncu için son olarak Belçika ekibi  KV Mechelen devreye girdi. Detaylar...

Serdar Dursun'a Belçika'dan talip

Fanatik'te yer alan habere göre, Fenerbahçeli milli futbolcu Serdar Dursun'a KV Mechelen talip oldu. Belçika ekibi milli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'de forma şansı bulumadı

Kanarya'da sezon başında gelen yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte Serdar Dursun, formadan uzak kalmaya başladı. Golcü oyuncu yerine Valencia, Batshuayi ve Joshua King oynadı. Joao Pedro sakatlanmadan önce ise ilk 11'de oynayan isimler arasında yer alıyordu.

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli Fenerbahçe'yi yıktı
Habere Git

Geçen sezon gol yağmuru yaptı

Fenerbahçe'de geçen sezon İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri olan Serdar Dursun, oynadığı 37 karşılaşmada 15 gol atarak takımı şampiyonluk yarışında son anlara kadar tutmayı başarmıştı.

3 gole katkı sağladı

Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla 10 maçta forma giyen Serdar Dursun, 1 gol atma başarısı elde ederken 2 asist yaptı. Golcü oyuncu bu maçlardan sadece 1 karşılaşmada ilk 11'de forma giydi. 

Alman ekibi devrede

Sezon başında kadroda düşünülmediği iletildikten sonra takım arayışına başlayan Serdar Dursun'a Alman ekibi Schalke 04 talip olmuştu. Golcü oyuncuya bonservis bedeli ödemek istemeyen Mavi-Beyazlı ekip bonservisini eline almasını beklemişti. 

İlgini Çekebilir
2 gün sürecek maçta Fenerbahçe'nin rakibi Galatasaraylı yıldız!
Habere Git

Fenerbahçe kabul etmedi

Schalke 04 ile anlaşma sağlayan Serdar Dursun, takımdan bonservissiz ayrılmak için yönetimle yaptığı görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Oyuncuyla anlaşan Alman ekibi ise bonservis bedeli ödememek için kulübe kiralama teklifinde bulunduğu iddia edilmişti.

Milli takım forması giydi

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra A Milli Futbol Takımı'nda davet alan Serdar Dursun, ilk formayı ise 11 Ekim 2021 yılında giydi. Golcü oyuncu 10 karşılaşmada forma giyerken 7 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler