İsmail Kartal'dan zor seçim! Cengiz Ünder ve Emre Mor dönüyor

Orhan Gülek
15.10.2023 - 12:26 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 12:33

Fenerbahçe'de uzun süre sakatlığı bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor'un iyileşip dönmesiyle İsmail Kartal'ın seçim yapması zorlaşacak. İşte tüm detaylar

İsmail Kartal'dan zor seçim! Cengiz Ünder ve Emre Mor dönüyor

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna 16 seri galibiyetle devam eden Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ve Emre Mor'un sakatlıktan dönmeleriyle sağ kanatta rekabetin kızışması bekleniyor.

Cengiz Ünder ile Emre Mor çalışmalara başladı

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Cengiz Ünder'in sakatlığını tamamen atlatarak dün takıma katılması başta İsmail Kartal olmak üzere tüm teknik heyeti sevindirdi. Zimbru maçında ayak bileği döndüğü için formasından uzun süre ayrı kalan Emre Mor da saha ve top çalışmalarına başlamıştı.

Samandıra'da forma savaşı başlıyor!

İki yıldız oyuncunun dönüşüyle birlikte sağ kanatta tatlı bir rekabet yaşanması bekleniyor. Üç A milli futbolcu İrfan Can Kahveci, Emre Mor ve Cengiz Ünder'in hazır olmasıyla sarı lacivertli ekipte rekabet kaliteyi yukarı çekecek ve takımın hücum gücü de artacak.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan İsmail Yüksek'e sürpriz telefon
Habere Git

Szymanski'nin alternatifi; İrfan Can Kahveci

Ayırca Hürriyet'in haberine göre, Teknik Direktör İsmail Kartal, İrfan Can Kahveci'yi Szymanski'nin alternatifi olarak düşünüyor. Kartal bu iki ismi dönüşümlü olarak orta sahada oynatacak. Bu arada diğer sakatlar King ve Djiku'nun bu hafta yapılacak Hatayspor maçı hazırlıklarına katılarak, gelecek pazar günkü karşılaşmada forma giyecek seviyeye gelebilecekleri ifade ediliyor.

Fenerbahçe pas çalıştı

Hatayspor maçının provalarına önceki gün başlayan Fenerbahçe, dünkü antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Milli takımlarda bulunan 12 futbolcu Samandıra’da yer almadı. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 top kapma oyunu ve pas çalışmalarıyla devam etti. Akademiden oyuncuların da bulunduğu antrenman, çift kale maçla sona erdi. Fenerbahçe’de Milli görevde bulunan oyuncular pazartesiden itibaren Samandıra’ya dönmeye başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler