Ferdi Kadıoğlu'ndan Jorge Jesus'a: "Polis"

Feride Kara
08.12.2022 - 19:45 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 20:00

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu A Spor ekranlarında verdiği röportajda teknik direktör Jorge Jesus ve transfer durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu'ndan Jorge Jesus'a: "Polis"

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu A Spor ekranlarında verdiği röportaj ile Jorge Jesus, transferi ve kariyeri hakkında konuştu. 

Trabzonspor'a karşı zor bir maç olacak

Ferdi Kadıoğlu "Trabzonspor'a karşı zor bir maç olacak. Süper Lig'de kolay bir maç yok. Büyük bir maça çıkacağız. En iyi şekilde hazırlanacağız. Ligde 1. sıradayız ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Oynayacağımız maça kadar da en iyi şekilde hazır olacağız.

Transferi hakkında

Hakkında çıkan transfer haberleri hakkında Kadıoğlu "Ben şu anda Fenerbahçe'deyim, Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Ben Fenerbahçe'nin hedeflerine odaklandım. Tek amacımız şu anda ikinci yarı için hazır duruma gelmek. Dolayısıyla şu an için bunları söyleyebilirim" dedi. 

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu'nun babası dev teklifleri açıkladı
Habere Git

Jesus talepkar bir hoca

Kadıoğlu "Jesus, enteresan bir insan. Sahada sürekli aktif. Bazen eğlenceli anlar da yaşıyoruz. Onunla çalışıyor olmak bizim için zorlu olabiliyor çünkü talepkâr bir hoca." 

Jesus için polis ifadesi

Ferdi Kadıoğlu Jorge Jesus'u tarif ederken "Michy onun için 'polis' ifadesini kullanmıştı. Ben de böyle ifade edebilirim, bu kelime bence doğru, güzel bir kelime" ifadelerini kullandı. 

Geldiğim ilk yıl benim için zordu

Kadıoğlu "Geldiğim ilk yıl benim için zordu. Benim için yeni bir ülke, adaptasyon süreci. Farklı bir lige gelmiştim. Çok fazla süre alamadım. Benim için zorlu bir süreçti. Ama ben kendime inanmayı sürdürdüm ve çok sıkı çalıştım ve mutluyum ki iyi bir şekilde ilerledi."

Ligin ikinci yarısı için sabırsızlanıyoruz

Lig için konuşan Kadıoğlu "Üç kulvarda yolumuza devam ediyoruz. Üç kupayı da kazanmak istiyoruz. Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Takım olarak hazır durumdayız. Ligin ikinci yarısı için sabırsızlanıyoruz." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler