Fernando Santos: "Kimse suçu başkasında aramasın sorumluluk bende"

İsa Kethüda
11.03.2024 - 22:06 | Son Güncellenme: 12.03.2024 - 00:10

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ın, deplasmanda Gaziantep FK'ya mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör Fernando Santos açıklama yaptı.

Fernando Santos: "Kimse suçu başkasında aramasın sorumluluk bende"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ın, deplasmanda Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası siyah-beyazlı takımda teknik direktör Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

"Taraftardan özür diliyorum"

Portekizli çalıştırıcı, "Taraftardan özür diliyorum. Kötü bir sonuç aldık. Kimse suçu başkasında aramasın, sorumluluk bende. Galatasaray maçında başta gol yedik ama tepki vermiştik. Bugün bunların hiçbirisi yoktu. Değişmemiz lazım. Olan oldu, kötü olanlar oldu. İyi olanları daha çok geliştirmemiz gerekiyor. 

"Yeterince agresif değildik"

Beşiktaş kimliğini gösteremedik. Biz rakibimizden daha fazla koşmak zorundayız. Bugün bunları yapmadık. Yeterince agresif değildik. Bu durumu döndürecek olanlar da bizleriz. Beşiktaş'ın oynadığı oyun böyle olmamalı. Gerçek kimliği göstermemiz gerekiyor. Durumu düzelteceğiz. 

İlgini Çekebilir
Selçuk İnan, Beşiktaş galibiyetinin sırrını açıkladı
Habere Git

"Daha iyi yapmamız gereken şeyleri yapacağız" 

Topa daha fazla sahip olan, daha fazla fırsatlar yaratan bir takım olmalıyız. Daha iyi yapmamız gereken şeyleri yapacağız" dedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Al-Musrati sakatlandı!
Habere Git

"Baskı hissetmiyorum"

Takımın son haftalardaki kötü performansı ve bir tasarrufu olup olmayacağı ile ilgili soruya da cevap veren Santos, "Baskı hissetmiyorum. Üzerimde hissettiğim tek baskı Beşiktaş'ı daha iyi bir takım haline getirme baskısı. Bunun dışında bir baskı hissetmiyorum. İyi yapmadığımız şeyleri değiştirmek yapabileceğimiz en iyi şey olacak. Bu konuda da sorumluluğu ben alıyorum" diye konuştu.

Opta verilerine göre; Fernando Santos, Beşiktaş tarihinde Abdullah Gegic (5) ve Krum Milev'in (4) ardından Süper Lig'deki ilk beş deplasman maçının en az dördünde gol sevinci yaşayamayan üçüncü teknik direktör oldu.

Beşiktaş deplasmanda çıktığı son 5 maçın 4'ünde gol atamadı

Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde Süper Lig'de deplasmanda oynadığı 5 maçın 4'ünde gol atamadı.

  • Gaziantep FK 2-0 Beşiktaş
  • İstanbulspor 0-2 Beşiktaş
  • Kayserispor 0-0 Beşiktaş
  • Sivasspor 1-0 Beşiktaş
  • Pendikspor 4-0 Beşiktaş

Senin için hazırladığımız haberler