Fernando Santos: "Kupa, lig maçları gibi değil"

Akın Ungan
28.02.2024 - 20:16 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 20:21

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Konyaspor karşılaşıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos ve Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic maç öncesi açıklama yaptı.

Fernando Santos: "Kupa, lig maçları gibi değil"

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Siyah-Beyazlılar, ligde ateş hattından uzaklaşmak için mücadele eden Konyaspor karşısında kazanarak kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor. Zorlu mücadele öncesi iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Santos: "Bugün tek bir kazanan olacak"

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, "Kazanmak için hazırlandık. Rakibimizle yakın zamanda oynamıştık, rakibimizi tanıyoruz. Kupa, lig maçları gibi değil. Bugün tek bir kazanan olacak. Kazanan takımın biz olmamız gerekiyor. O yüzden elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ömerovic: "Kupa bizim hedefimiz değildi ama..."

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic, "Yaklaşık 8 gün önce Beşiktaş'la oynadık. İlk devre iyi oynadık, ikinci devre Beşiktaş'ın erken golü maçı çözdü. Kupa bizim hedefimiz değildi ama kupada gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışıyoruz. Bugünki maç zor olacak. Beşiktaş'ın ana hedefi kupa oldu. Ligdeki durumumuz daha tehlikeli olduğu için umuyorum ligde kalırız. Ama bugün de turu geçersek bizim için çok güzel bir sonuç olur" dedi.

İlgini Çekebilir
İngiliz devi derbide Beşiktaşlı yıldızı izleyecek!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler