Feyyaz Uçar: "Semih Kılıçsoy ağlamaklı olarak beni aradı"

Burak Alaca
22.03.2024 - 15:05 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 16:50

Beşiktaş Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, A Milli Takım kadrosundan çıkarılarak Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy ile yaptığı telefon konuşmasını anlattı.

Feyyaz Uçar: "Semih Kılıçsoy ağlamaklı olarak beni aradı"

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, A Milli Takım kadrosundan çıkarılarak Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilen genç yıldızları Semih Kılıçsoy ile yaptığı telefon konuşmasını NTV Spor YouTube kanalındaki "Gündem Spor" programında anlattı.

"Maç o kadar önemliyse diğerleri niye gitmiyor?"

Semih Kılıçsoy kararının ardından Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yaptığı açıklamaları eleştiren Uçar "Biz haberi duyduğumuzda şok olduk. Montella’nın açıklamalarıyla daha da şok olduk. Bu kadar dayanaksız açıklamalar gerçekten üzücü. 'Daha fazla süre alması için' gibi bir söz var orada. Zaten Semih Kılıçsoy çok süre aldı bugüne kadar genç milli takımların hemen hemen hepsinde. 16 tane golü var bu çocuğun genç milli takımlarda, altyapılarda. Beşiktaş’ta da süre alıyor. Süre alamayan diğer oyuncular var milli takımda. Onları dert edinsin sayın hocamız. Açıklamanın neresinden tutsanız bir yeri boş. Orada Ümit Milli Takım’a yaşı tutan en az 4-5 oyuncu daha var. O maç o kadar önemliyse diğerleri neden gitmiyor?" dedi.

"Oyuncumuz bizi ağlamaklı olarak arıyor"

Semih Kılıçsoy'un milli takımda antrenmanlara alınmadığını ve ciddi anlamda demoralize olduğunu belirten Basın Sözcüsü aralarında geçen diyaloğu "Sadece burada Semih’e yapılan haksızlık yok. Ahmetcan Kaplan’a yapılan da büyük haksızlık bence. Bizi en çok üzen şu; oyuncumuz bizi arıyor ağlamaklı "Hocam 3 gündür buradayım hiçbir teknik taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız" diyor. Ne kadar acı bir şey yönetici için." ifadeleriyle aktardı.

İlgini Çekebilir
Montella'dan Semih Kılıçsoy açıklaması
Habere Git

"Samet Aybaba ile teskin etmeye çalıştık"

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile Semih'e moral vermeye çalıştıklarını açıkalayan eski futbolcu "Samet Aybaba ayrı ben ayrı çocuğu teskin etmeye çalıştık. 19 yaşında çocuk, haklı olarak milli takıma gitmiş, hayali ve hak ettiği bir şey. Şu anda Beşiktaş’ın banko oyuncusu. Şu anda Beşiktaş’a gelen kitlenin çoğu Semih Kılıçsoy’u izlemek için geliyor." dedi.

"Açıklamalar verilen karardan daha berbat"

Alınan kararın ardından yapılan açıklamaları kınayan Uçar sözlerini "Anlam veremiyoruz. Konuştukça daha da batıyorlar. Bari sussunlar biz de bir şey demeyelim. Çok üzüldük. Önemli olan bizden ziyade evladımızın üzülmesi. Üstünde düşünülmemiş bir karar. Bunun açıklaması bize daha net, daha inandırıcı olmalıydı. Açıklamalar verilen karardan daha berbat." şeklinde noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler